Με ανακοίνωσή του την Παρασκευή 17/5, ο Αστέρας Τρίπολης γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας του με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού.

Η ΠΑΕ τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του και ο ίδιος ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους για την συνεργασία και ευχήθηκε να πετύχει τους στόχους της η ομάδα την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του Παράσχου

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Γιώργο Παράσχο. 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. Παράσχο για την συνεισφορά του στον σύλλογο και τού εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και οικογενειακή του διαδρομή."

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΑΣΤΕΡΑ και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για τη συνεργασία όλων αυτών των μηνών. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς. Ήταν λυπηρό που φτάσαμε την τελευταία αγωνιστική να διεκδικούμε τη σωτηρία. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας, γιατί στα περισσότερα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία και μπήκαμε σε αυτή την ταλαιπωρία χωρίς λόγο. 

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν μία πολύ καλή εμπειρία. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και μακάρι του χρόνου να πετύχει τους στόχους, που για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι πάντα υψηλοί".