Χωρίζουν οι δρόμοι του Νέου Κρικέλλου με τον προπονητή Γιάννη Αποστόλου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και έτσι βγήκε το συναινετικό "διαζύγιο". 

Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τον Γιάννη Αποστόλου, αναγνωρίζοντας έτσι την μεγάλη προσφορά του στην ομάδα καθώς αυτή επί των ημερών του πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της στο πρωτάθλημα φτάνοντας μια ανάσα από την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και υπήρξε και φιναλίστ του κυπέλλου Φθιώτιδας.

Οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στο Νέο Κρίκελλο θα τρέξουν τις επόμενες μέρες με την διοίκηση να αποφασίζει τον αντικαταστάτη του Αποστόλου ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός της σεζόν με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές των παικτών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Αποστόλου.

Ο Γιάννης Αποστόλου θα θεωρείται πάντα μέλος της ομάδας μας καθώς ήταν ο προπονητής που την οδήγησε σε πολλές επιτυχίες φτάνοντάς την στον Τελικό του Κυπέλλου Φθιώτιδας και διεκδικώντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, πραγματοποιώντας έτσι την καλύτερη αγωνιστική πορεία στην ιστορία της.

Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Τις επόμενες μέρες η Διοίκηση του Νέου Κρικέλλου θα αποφασίσει για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία για να αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές παικτών."