Την επανασύσταση της ομάδας του ΟΦ Ηράκλειας μας αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Γεωργούσης, ο οποίος αποφάσισε να κατεβάσει εκ νέου την ομάδα στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας, μετά από δύο χρόνια αδράνειας.

Πριν δύο χρόνια περίπου, είχε κάνει αποκλειστικές δηλώσεις στο Speaker.gr και ανέφερε πως μετά από 11 χρόνια, ήταν η τελευταία χρονιά που "έτρεξε" την ομάδα σε μια μέτρια αγωνιστική περίοδο, καθώς ήταν μόνος του και δεν είχε βοήθειες από κατοίκους του χωριού.
Έτσι πήρε την απόφαση να μην κατεβάσει η ομάδα στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας.

Όλα αυτά όμως πριν δύο χρόνια, μιας και φέτος αναίρεσε την αρχική του απόφαση και η ομάδα θα επανέλθει και μάλιστα δριμύτερη, όπως μας τόνισε.
Κάτι που δείχνει πως με την ενασχόλησή του τη χρονιά που τελείωσε στο Νέο Κρίκελλο στην Α' Φθιώτιδας, απέκτησε εμπειρία, δύναμη και όρεξη να επανέλθει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Ηράκλειας, θα στελεχωθεί από αρκετούς γηγενής ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και θα επανέλθουν, ενώ θα πλαισιωθεί από παιδιά των γύρω χωριών από ομάδες που δεν υφίστανται και από ποδοσφαιριστές της πόλης της Λαμίας, αφού η Ηράκλεια είναι σχετικά κοντά.

Τέλος να τονίσουμε τις άρτιες εγκαταστάσεις και την πολύ καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, λόγω καλής συντήρησης του γηπέδου, όπου αποτελεί θέλγητρο για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στο γήπεδό της.
Άλλωστε το γήπεδο της Ηράκλειας το έχουν χρησιμοποιήσει και ομάδες από την Α' Φθιώτιδας ως έδρα, όπως και ήταν η αφορμή του φιλικού ΟΦ Ηράκλεια-Κ19 ΠΑΣ Λαμία πριν μερικά χρόνια.


Δείτε τις τότε δηλώσεις του προέδρου Θανάση Γεωργούση


Η ανακοίνωση αποχώρησης της ΕΠΣ Φθιώτιδας (7/10/2017)

Σας γνωρίζουμε ότι το σωματείο Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ με έγγραφό του παραιτήθηκε των αγώνων του Πρωταθλήματος Β! Κατηγορίας του 1ου ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Οι αγώνες του σωματείου Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ κατακυρώνονται υπέρ των αντιπάλων σωματείων με τέρματα 3 – 0. Στο σωματείο Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το άρθρο 17 του Κ.Α.Π. κυρώσεις