Θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του με διπλό ο Λώρενς Ταμάμης, στον Ρεθυμνιακό, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός και γυμναστής, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ομάδα του Ρεθυμνιακού, αλλά θα είναι παράλληλα και προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας, αφού είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

Να θυμίσουμε πως ο Λώρενς Ταμάμης, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Ποδσφαίρου Λαμίας, στην συνέχεια μεταπήδησε στα Τμήματα Υποδομής του Αστέρα Τρίπολης Κ17 και Κ20  στη Super League και αγωνίστηκε στον Ανδρούτσο Γραβιάς (Γ' Εθνική), στον ΠΑΟΚ Κόσμιου (Γ' Εθνική) και ΑΟ Παθιακάκης (Α' ΕΠΣΑΝΑ).

Την πρακτική του εξάσκηση την έκανε στις ακαδημίες ΠΑΟΚ Κομοτηνής, στις ακαδημίες ΑΟ Παθιακάκης και στο Ρεθυμνιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΟ Ρεθυμνιακός


Ο Λώρενς Ταμάμης είναι η 8η ανανέωση για την ομάδα μας. 
Ψηφίστηκε και αναγνωρίστηκε ως ένα από τα καλύτερα στόπερ της κατηγορίας από προπονητές του Ρεθύμνου και είναι ένας σημαντικός παίκτης στη διάθεση του Νίκου Καραδάκη, για την επίτευξη του στόχου-πρόκληση που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. 
Ο Ταμάμης θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην Ακαδημία μας, κερδίζοντας την καθολική αναγνώριση. τόσο από τους γονείς των μικρών παικτών μας. αλλά και από γονείς άλλων ακαδημιών για τις γνώσεις του, το ήθος του και την συμπεριφορά του στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.