Τείνει να γίνει πλέον θεσμός τη δεύτερη χρονιά που πραγματοποιείται το 2ο Παμφθιωτικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου με Παράλληλες Δράσεις, για την ενίσχυση στον οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και η πόλη της Λαμίας και η Φθιώτιδα αγκάλιασε τη φετινή εκδήλωση χωρίς προηγούμενο.

Σήμερα το πρωί που ξεκίνησαν τα πρώτα παιχνίδια ποδοσφαίρου του τουρνουά, με συμμετοχή από Δημοτικά Σχολεία της Λαμίας και εκατοντάδες παιδιά να πλημμυρίζουν τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας και να ξεδιπλώνουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο.

Με διάπλατο το χαμόγελο να συνοδεύει τα μουτράκια των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών, ακολούθησαν και παρακολούθησαν τις παράλληλες δράσεις και σε άλλα αθλήματα, όπως στο βόλεϊ και στον στίβο, ενώ πήραν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Με θαυμασμό πήραν μια γεύση από το στρατό, είδαν στρατιωτικά οχήματα και στρατιωτικές επιχειρήσεις από τους Αξιωματικούς του ΚΕΥΠ, ενώ πέρασαν από προληπτικό έλεγχο από τη Μονάδα Νοσηλείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Τέλος έκπληκτα τα παιδιά, είδαν από κοντά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας και θέλησαν να μπουν στο εσωτερικό ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Το πρόγραμμα του διήμερου τουρνουά, περιλαμβάνει σήμερα το απόγευμα δράσεις με ακαδημίες ποδοσφαίρου της Λαμίας και της ευρύτερης περιοχής, ενώ αύριο το πρωί σειρά παίρνουν το πρωί τα Δημοτικά Σχολεία της Φθιώτιδας και το απόγευμα οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες από Λαμία και Φθιώτιδα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ