Ο Ηλίας Λιόντος είναι ο νέος προπονητής της Προοδευτικής Λάρυμνας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Οι ιθύνοντες της Λοκρικής ομάδας, κατέληξαν στον Βοιωτό προπονητή, καθώς έχει την εμπειρία και τις περγαμηνές να βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ηλίας Λιόντος, είναι κάτοχος Διπλώματος Uefa A' και έχει θητεύσει στα Τμήματα Υποδομής του Λεβαδειακού με εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως και στον Αμβρυσσέα Διστόμου στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΣ Προοδευτική Λάρυμνας

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Ηλία Λιόντο.

Το Δ.Σ., γνωρίζοντας ότι ο αντικαταστάτης του κ. Χ. Θεοχάρη  έπρεπε να είναι κάποιος καταξιωμένος και έμπειρος προπονητής, με επαρκή τεχνογνωσία και φιλοδοξίες, μετά από πολλές επαφές και συζητήσεις, αποφάσισε ομόφωνα να συνεργαστεί με τον κ. Ηλία Λιόντο, θεωρώντας ότι πληροί  όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Με την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο προπονητή θα κλείσουν και οι τελευταίες μεταγραφικές εκκρεμότητες της ομάδας, στοχεύοντας στο να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, με σχεδόν ολοκληρωμένο το ρόστερ.