Πολύ καλά πάει η διάθεση των καρτών διαρκείας του ΠΑΣ Λαμία, με την πρώτη μέρα να σχηματίζονται ουρές στα γραφεία της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Οι πολύ καλές τιμές που αρχίζουν από 50€ και οι εκπτώσεις στις ανανεώσεις των περυσινών κατόχων, δίνουν το κίνητρο στους φιλάθλους και φίλους της ομάδας, να σπεύσουν να προμηθευτούν τα... "μαγικά χαρτάκια" και να παρακολουθήσουν τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας στη Super League.

Από την άλλη, η περυσινή εξαιρετική πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε συνάρτηση με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, αποτελούν ένα ακόμη δέλεαρ για την απόκτηση μιας κάρτας διαρκείας.

Ωστόσο, σημαντικό μερίδιο έχουν τα "οικογενειακά εισιτήρια" με τιμές που συμφέρουν την οικογένεια να πάρει σε πολύ καλή τιμή, ενώ με επιπλέον παιδιά να είναι δωρεάν.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 50€, καθώς η ζήτησή τους ήταν πολύ μεγάλη, ενώ και στις γνωστές θύρες των οργανωμένων οι πωλήσεις και οι ανανεώσεις ήταν δυνατές.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του ΠΑΣ Λαμία που ήταν οι πρώτοι που προμηθεύτηκαν τις κάρτες διαρκείας, έσπευσαν να μοιραστούν τη χαρά τους στα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες με τις κάρτες τους!!

Τέλος, πρέπει να σταθούμε και στο επικοινωνιακό κομμάτι, που φέτος έχει μια σχετική εμπειρία 3 χρόνων και προβάλλει κατά τον καλύτερο τρόπο την πώληση των καρτών.