Την 1η Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο Αστέρας Τρίπολης την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι, ανοιχτή για κοινό και ΜΜΕ.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Τρίπολη μέχρι τις 21 Ιουλίου και μετά η ομάδα θα αναχωρήσει για Ολλανδία. Εκεί θα δώσει και τρία φιλικά παιχνίδια με Χέρακλες, Κόνιασπορ και Τσβόλε, ενώ στην Ελλάδα θα επιστρέψει στις 2 Ιουλίου, συνεχίζοντας με προπονήσεις και φιλικά με  τους Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Για την 1η Ιουλίου στις 18:00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Η είσοδος για το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου θα είναι ελεύθερη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα πραγματοποιήσει στην Τρίπολη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και στις 21 Ιουλίου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία. Η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο Apeldoorn, στο οποίο πρόσφατα είχε πραγματοποιήσει την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας. 

Στο διάστημα της παραμονής του στην Ολλανδία, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει προγραμματίσει τα εξής φιλικά:

23/07: Heracles Almelo

25/07: Konyaspor

27/07: PEC Zwolle

Η αποστολή θα επιστρέψει από την Ολλανδία στις 28 Ιουλίου και θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Τρίπολη. Έως την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά επί ελληνικού εδάφους:

03/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος

11/08: Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ

17/08: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός

* οι ώρες των φιλικών θα οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες».