Στη διάθεση των φίλων και φιλάθλων του έθεσε ο Αστέρας Τρίπολης, με την καμπάνια του να αναφέρει: "Κλείστε θέση για τον Αστέρα".

Αναλυτικά

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ 2019-2020

Με μειωμένες τιμές ξεκινά από την Τρίτη 25 Ιουνίου η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Κλείστε θέση στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και απολαύστε τη διαδρομή της αγαπημένης σας ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις. Δείτε τις τιμές και τους τρόπους αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας!


ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
- Η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020 ξεκινά την Τρίτη 25 Ιουνίου.  

- Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2018/2019 έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 ή εάν επιθυμούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση προς πώληση.

- Ταυτόχρονα με τις ανανεώσεις, οι νέοι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας σε οποιαδήποτε θέση δεν είναι δεσμευμένη από περσινούς κατόχους.

- Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 όλες οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί από τους περσινούς κατόχους θα ακυρωθούν και θα τεθούν ελεύθερες προς διάθεση σε νέους ή παλιούς κατόχους.

- Η πώληση εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται στο StarStore, Εθνικής Αντιστάσεως 67 κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του καταστήματος. 


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΓΟΡΑΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ
- Για κάθε ανανέωση ή νέα εγγραφή είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας του φιλάθλου και η καταχώριση του ΑΦΜ και του αριθμού ΑΜΚΑ του. 

- Ο ήδη κάτοχος διαρκείας μπορεί να ανανεώσει παραπάνω από ένα εισιτήριο, αρκεί να προσκομίσει σε φωτοτυπίες τις αντίστοιχες ταυτότητες.

- Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους νεαρούς φιλάθλους της που έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2005 να συμμετέχουν στην Μαθητική Κερκίδα της Θύρας 2 Τμήμα Α αγοράζοντας Παιδικό Εισιτήριο Διαρκείας με αξία 10€ (ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας). 

- Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους.

- Απαραίτητη είναι η προσκόμιση αντιγράφου πιστοποιητικού γέννησης.

- Νεαροί φίλαθλοι με ημερομηνία γέννησης από 01/01/2002 έως 31/12/2004 μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας στην Θύρα 2 με την προνομιακή τιμή των 60€, προσκομίζοντας την ταυτότητά τους.

- Παιδικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται επίσης σε διάφορα τμήματα του γηπέδου με έκπτωση 50% επί της κανονικής τιμής του εισιτηρίου διαρκείας στο κάθε τμήμα.

- Στο τμήμα 2-Γ τα εισιτήρια διαρκείας, διατίθενται για περιορισμένο αριθμό από τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.

- Για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020 θα ισχύσει και πάλι ο θεσμός της δωρεάν εισόδου παιδιών έως 12 ετών σε αγώνες, μετά πάντα από την σχετική έγκριση σε κάθε αγώνα από την διοργανώτρια αρχή και αποκλειστικά στη Θύρα1.


ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
- Οι ενήλικες φίλαθλοι που είναι κάτοχοι κάρτας ανεργίας, ή είναι μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Αρκαδίας ή του Συλλόγου Τριτέκνων Τρίπολης & Όμορων Δήμων, δικαιούνται εκπτωτικό εισιτήριο με αξία 50€ στη Θύρα 1 Τμήμα Β.

- Απαιτείται προσκόμιση της αντίστοιχης έγκυρης κάρτας για το 2019.

- Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους.


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
- Οι  φίλαθλοι που είναι κάτοχοι φοιτητικού πάσο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας με αξία 50€ στη Θύρα 1 – Τμήμα Β. 

- Απαιτείται προσκόμιση βεβαίωσης της φοιτητικής ιδιότητας για την περίοδο 2018-2019.

- Η χρήση αυτών των εισιτηρίων διαρκείας στους αγώνες, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον κάτοχό τους. 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ / ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
- Η πληρωμή των εισιτηρίων άνω των 100€ μπορεί να γίνει είτε μετρητοίς είτε μέσω πιστωτικής κάρτας έως 6 άτοκες δόσεις (για όσες πιστωτικές κάρτες συμμετέχουν στο πρόγραμμα άτοκων δόσεων). 

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 10% από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν εκπτωτικό εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 15% από αγορές στην Μπουτίκ της ΠΑΕ και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

- Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα σε κληρώσεις, εκπλήξεις και εκδηλώσεις του Αστέρα.

- Οι κάτοχοι Executive Members εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 3 δικαιούνται έκπτωσης 20% στις αγορές τους από την μπουτίκ της ΠΑΕ καθώς και δωρεάν προσωπική αριθμημένη θέση parking.

- Όλα τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν τους αγώνες Super League, Κυπέλλου, φιλικά και τα Play-Off.