Την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, Δημήτρη Γούτα, από τη Λεχ Πόζναν με ελεύθερη μετγρφή, ανακοίνωσε ο Ατρόμητος.

Αναλυτικά

Δημήτρη Γούτα καλώς όρισες στον Ατρόμητο!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Δημήτρη Γούτα!

Ο Δημήτρης θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα μας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η δύναμη και οι τοποθετήσεις του στο ψηλό παιχνίδι. Ο 25χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.

Ο Γούτας αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει παίξει στις εξής ομάδες: Ξάνθη, Ολυμπιακός, Κορτράικ, Σίντ Τρουιντέν και Λεχ Πόζναν. Ο Έλληνας αμυντικός έχει σημειώσει και 17 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Γούτας προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις:

«Σήμερα μπαίνω και εγώ στην οικογένεια του Ατρομήτου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και κυρίως τους κ. Σπανό και κ. Αγγελόπουλο αλλά και τον προπονητή μας κ. Αναστασίου για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ατρομήτου με μοναδική υπόσχεση να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στο τέλος της χρονιάς όλοι χαρούμενοι».

Θα φοράει το νο. 4 στη φανέλα του.