Ο Άρης ανακοίνωσε πως βγαίνουν στην κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και έδωσε παράταση στους κατόχους που θα ανανεώσουν, ενώ γνωστοποίησε τα δύο πρωτα φιλικά προετοιμασίας του, το πρώτο με την Ολλανδική Αϊντχόφεν και το δεύτερο με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά

Κάρτες Διαρκείας

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι –λόγω της αυξημένης ζήτησης- η περίοδος ανανέωσης των θέσεων, που είχαν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, παρατείνεται μέχρι την άλλη Τετάρτη (05/06).
Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι από αύριο, Τετάρτη (29/05), ξεκινάει κανονικά η αγορά των ελεύθερων θέσεων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-322282.


Φιλικός αγώνας με Αίντχόφεν

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την PSV Eindhoven στις 12 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας, στο Αρνεμ της Ολλανδίας.
Η PSV τερμάτισε φέτος στη 2η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος και συμμετέχει τη νέα σεζόν στα προκριματικά του UEFA Champions League.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας θα μετρήσει τις δυνάμεις της ενόψει της νέας σεζόν και της επιστρoφής της στο Europa League.
Το διεθνές φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο «AD’ 69» (Sportpark «De Warande», Warandelaan), ώρα 19:00 (τοπική).

Φιλικός αγώνας με Ατρόμητο

Ένα δυνατό φιλικό, με… άρωμα Ευρώπης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, στις 21:00, στο Κλεάνθης Βικελίδης.
ΑΡΗΣ και Ατρόμητος θα τεθούν αντιμέτωποι σε φιλική αναμέτρηση μια εβδομάδα πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων για το β’ προκριματικό γύρο του Europa League.