Τη διάθεση των καρτών διαρκείας ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία για τη νέα αγωνιστική περίοδο και πρώτος πολίτης  της Λαμίας, ο νικητής των Δημοτικών Εκλογών και νέος Δήμαρχος Λαμίας από την 1 Σεπτεμβρίου, Θύμιος Καραίσκος, έσπευσε να εφοδιαστεί την κάρτα διαρκείας του, δίνοντας το παράδειγμα για τους πολίτες και φιλάθλους της Λαμίας.

Να τονίσουμε πως ο Θύμιος Καραϊσκος, έχει εκδηλώσει αμέτρητες φορές τα φίλαθλα αισθήματά του προς την ομάδα της πόλης μας, παρακολουθεί ανελλιπώς τα παιχνίδια στο ΔΑΚ, αλλά κι εκτός έδρας, όταν του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Άλλωστε, αν ανατρέξει κανείς στα φωτορεπορτάζ στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, για τον κόσμο που ακολουθούσαν τον ΠΑΣ Λαμία, μέσα στους φιλάθλους βρίσκονταν ο Θύμιος Καραϊσκος.

Έτσι με την ανακοίνωση της διάθεσης των διαρκείας από τους κυανόλευκους, ο Θύμιος Καρϊσκος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδα γι να προμηθευτεί την κάρτα του και η ΠΑΕ δημοσιοποίησε το γεγονός.



Αναλυτικά

ΠΑΣ Λαμία 1964

Πρώτος πολίτης-πρώτο διαρκείας

Το πρωί της Πέμπτης 20/6 ξεκίνησε στα γραφεία της Λαμίας η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας με τις ανανεώσεις των περσινών κατόχων αλλά και με νέες εγγραφές σε κενές θέσεις. Η κίνηση ήταν αυξημένη από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι.

Μάλιστα σεφτέ στα εισιτήρια έκανε ο νέος Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος που βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και ανανέωσε πρώτος το διαρκείας του, δείχνοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξή του στην ομάδα, ευχόμενος καλή χρονιά.