Έναν παλιό του γνώριμο ενέταξε στο δυναμικό του ο Έσπερος Λαμίας! Ο λόγος για τον Αντώνη Δαχρετζή. Ο έμπειρος άσος που οδήγησε την ομάδα του νομού Φθιώτιδας πριν από δύο αγωνιστικές σεζόν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής, επιστρέφει στο «Χαλκιοπούλειο», έπειτα από την περυσινή του συμμετοχή στον Άρη Θήβας. 

Ο Δαχρετζής, δεν είναι καθόλου άγνωστος στον προπονητή των Λαμιωτών, τον Γιάννη Σοφογιάννη και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Έσπερο στην Β’ εθνική στον όμιλο του Βορρά, από την περιφέρεια, καθώς είναι παίκτης που μπορεί να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος ο αθλητής, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ’ εθνική στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου, μίλησε στο «infobasket.gr» για τη μεταγραφή του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που έχω όμορφες αναμνήσεις και είχαμε πετύχει πολλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Δαχρετζής στον Ιωάννη Νοταρά και πρόσθεσε: «Ελπίζω και φέτος του στόχους θα θέσει η ομάδα να τους εκπληρώσουμε. Θέλω ο πήχης να είναι υψηλός και να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Και κατέληξε: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να δικαιώσω τον προπονητή μου και τους συντελεστές της ομάδας για να πετύχουμε τους στόχους μας».



πηγή:infobasket