Στη Γ' Εθνική θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Χρήστος Αλεξίου με στην ΑΕ Καρίτσας, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Πιερίας.

Ο υψηλόσωμος Λαμιώτης επιθετικός, μετά από δύο εκπληκτικές χρονιές στον Αστέρα Ιτέας, θα ξαναβρεθεί στην Πιερία, καθώς έχει αγωνιστεί στον Πιερικό και στον Βατανιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

ΑΕ Καρίτσας

Η Α.Ε. Καρίτσας, συνεχίζοντας τη μεταγραφική της ενίσχυση, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Αλεξίου. 

Ο 27χρονος, υψηλόσωμος (1,92, ύψος) επιθετικός, έχει εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. 
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία της Λαμίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Τύρναβο, στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην Καβάλα, στο Βατανιακό, στον Πιερικό, στη Λαμία και στην Α.Ε. Ιστιαίας. 

Τις δύο τελευταίες χρονιές αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αναδείχθηκε τρίτος σκόρερ του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς μέσα σε μόλις δύο αγωνιστικές σεζόν πέτυχε 33 γκολ. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η εμπειρία του παραπάνω ποδοσφαιριστή και οι ικανότητές του στο σκοράρισμα, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των υψηλών στόχων της φετινής χρονιάς.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλωσορίζει το Χρήστο στη μεγάλη ποδοσφαιρική της οικογένεια και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.