Σε δύο ακόμη προσθήκες προχώρησε η Προοδευτική Λάρυμνας, μιας και απέκτησε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Γιώργο Ζιάκα από τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας και τον νεαρό αμυντικό, Σπύρο Θεοδωρογιάννη από τον ΠΑΟΚ Κυριακίου.


Αναλυτικά

Προοδευτική Λάρυμνας

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τους  ποδοσφαιριστές  Ζιάκα  Γεώργιο & Θεοδωρογιάννη Σπύρο, ευχόμαστε  να έχουν μια πλούσια παραγωγική χρονιά και να μπορέσουν να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει σαν ομάδα  την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Ζιάκας Γ.  είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής με πλούσια εμπειρία στα γήπεδα της Φθιώτιδας στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία , έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική καριέρα του από τον Κηφισό  και έχει παίξει στις έξεις ομάδες κατά σειρά Κηφισός – Λεβαδειακός Κ21 – Λαμία – Κηφισός – Καλαπόδι – Κηφισός.


Ο  Θεοδωρογιάννης Σ . είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής όπου έχει ξεκινήσει από την ακαδημία του Κ. Λιόντου και το μέλλον του ανήκει, ευχόμαστε να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα , έχει παίξει κατά σειρά στους εξής συλλόγους  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΛΙΟΝΤΟΣ – Υψηλάντης –ΠΑΝΓΕΩΡΓΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ Κυριακίου.

Ο στόχος της διοίκησης του συλλόγου εξαρχής ήταν  να εντάξουμε στο δυναμικό μας νέους ποδοσφαιριστές που τους ανήκει το μέλλον  με όρεξη για το ποδόσφαιρο , πλέον και μετά την σημερινή ένταξη τον συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έχουμε κλείσει κατά 95% το φετινό δυναμικό και πλέον  το μυαλό μας  βρίσκεται στην έναρξη της φετινής προετοιμασίας.