Την επανασύσταση της ομάδας του Εθνικού Κομποτάδων, αποφάσισε ομάδα παραγόντων και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες επαφές, ώστε να συγκροτηθεί η διοίκηση που θα "τρέξει" την ομάδα.

Πέραν της δήλωσης στη Β' Κατηγορία Φθιώτιδας, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, έχει βρεθεί ο προπονητής που θα στήσει την ομάδα, καθώς και οι ποδοσφαιριστές που θα τη στελεχώσουν.

Άλλωστε, πολλοί ποδοσφαιριστές από τις Κομποτάδες αγωνίζονται σε γειτονικές ομάδες και η ομάδα του χωριού τους αποτελεί δέλεαρ για... επαναπατρισμό.

Να τονίσουμε πως ο Εθνικός Κομποτάδων έχει ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Φθιώτιδας, με εξαιρετικές παρουσίες.
Τελευταία φορά που βρέθηκε στην Α1 Φθιώτιδας(σημερινή Α'), ήταν την περίοδο 2012-13, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στη Β' Κατηγορία και στον 4ο όμιλο.
Η περίοδος 2015-16, ήταν η τελευταία χρονιά που δηλώθηκε σε Πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια τέθηκε σε αδράνεια.


Τέλος να τονίσουμε πως ένα από τα αβαντάζ της ομάδας, είναι το εξαιρετικής κατάστασης γήπεδο, όπου το χρησιμοποιούν κατά καιρούς και άλλες ομάδες, ειδικά για προετοιμασία, λόγω της θέσης του.
Τελευταία ομάδα που βρέθηκε στο γήπεδο των Κομποτάδων, ήταν ο Αστέρας Σταυρού, κατά τη διάρκεια εργασιών στο γήπεδό του.






Αν μη τι άλλο, είναι μια είδηση αισιοδοξίας για το τοπικό ποδόσφαιρο η επαναδραστηριοποίηση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.