Το χτίσιμο για την επόμενη χρονιά έχει αρχίσει η Νίκη Αγίας Παρασκευής και πραγματοποίησε μια μεταγραφή και δύο ανανεώσεις.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 30χρονο μεσοεπιθετικό Ντίνο Σκαρλάτο από την Αναγέννηση Δυτ. Φθιώτιδας, απέκτησε η Νίκη Αγ. Παρασκευής, ενώ ανανέωσαν οι Αναστασίου και Παπακώστας.

Ο Ντίνος Σκαρλάτος ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες  σ την Αναγέννηση και από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στα play out.
Έχει την εμπειρία  της Α' Φθιώτιδας, αλλά και από Δ' Εθνική, καθώς έχει αγωνιστεί σε Νέο Κρίκελλο, Αστέρα Σταυρού, ΑΠΟΚ Βελούχι, Νίκη Μακρακώμης, Ένωση 2010, Αρχάνι και Αγρότη Λιανοκλαδίου.


Επίσης ανανέωσαν δύο από τους στυλοβάτες της περυσινής πορείας, ο δεξιός οπισθοφύλακας Νίκος Αναστασίου και ο κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Παπακώστας.


Ο 30χρονος Νίκος Αναστασίου, είναι πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής από ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και έχει μεταπτυχιακό Φυσιοθεραπευτή, έχει αγωνιστεί ομάδες στην Α' Φθιώτιδας και σε Δ' και Γ' Εθνική.
Στη Δ' Εθνική έχει αγωνιστεί στον ΑΣ Λαμία, Μεγάλα Καλύβια-Φαρκαδόνα-Καστράκι όντας φοιτητής στα Τρίκαλα.
Με τον Αχιλ΄λέα Δομοκού αγωνίστηκε στη Δ' Εθνική και στη Γ' Εθνική.
Στην Α' Φθιώτιδας αγωνίστηκε στον Ευρυτανικό και στη Νίκη Αγ. Παρασκευής.

Ο Βαγγέλης Παπακώστας έχει αγωνιστεί στη Θύελλα Μεγ. Βρύσης, στον Μαγνησιακό και στον Ευρυτανικό.