Την απόκτηση του 26χρονου Σέρβου επιθετικού Μίλος Ντέλετιτς από τη Λάρισα,  ανακοίνωσε η ΑΕΚ.

Αναλυτικά

Στην ΑΕΚ ο Μίλος Ντέλετιτς

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. 

Ο Μίλος Ντέλετιτς γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1993 στο Βελιγράδι (Σερβία). Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Ραντνίτσκι Μπέογκραντ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Επίσης υπήρξε διεθνείς με την Εθνική ομάδα U19 της Σερβίας. 

Τα τελευταία τρία χρόνια φορούσε τη φανέλα της ΑΕΛ, με την οποία πραγματοποίησε 74 εμφανίσεις στην Super League, πετυχαίνοντας 10 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Μλαντένοβατς, Βοϊβοντίνα, Νάπρεντακ Κρούσεβατς, Σαγκεάτα Ναβοντάρι, Ακαντέμικα Κλιντσένι, Γιαγκόντινα, και Ράντνικ Σουρντούλιτσα. 

Μίλος, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ! 



Στην κάμερα του ΑΕΚ TV μίλησε ο Μίλος Ντέλετιτς έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στα συναισθήματα του για αυτό το βήμα που κάνει στην καριέρα του και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη σεζόν που ξεκινά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Θα είναι μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή τη φανέλα. Εδώ, στην Ελλάδα, είμαι τρία χρόνια και ξέρω τι σημαίνει ΑΕΚ. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια καταπληκτική σεζόν και ότι θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. 

Όταν ήρθε η πρόταση από την ΑΕΚ δεν έκανα καμία δεύτερη σκέψη, πιστεύω ότι αυτή ήταν η καλύτερη ομάδα για την καριέρα μου. Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ θέλω να πω, να μας στηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση για επιτυχίες αυτή τη σεζόν. Από τη δική μου πλευρά υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100%», τόνισε. 

Δείτε τις δηλώσεις του Μίλος Ντέλετιτς και στιγμές από την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της ΑΕΚ στο βίντεο του AEK TV.