Φιλικό προετοιμασίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13/8 στην Αταλάντη ανάμεσα στην τοπική ομώνυμη ομάδα και τον ΑΟ Υπάτου. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν περισσότερο έτοιμοι από τους γηπεδούχους και επικράτησαν με 3-0. 

Το συγκρότημα του Στάθη Σταθόπουλου, σε σχέση με το πρώτο φιλικό που έδωσε κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου, είχε καλύτερη απόδοση, κάτι το οποίο ικανοποίησε σε ένα βαθμό τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος για ακόμη μία φορά δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ανέτοιμοι και σίγουρα θα ανεβάσουν ρυθμούς στη συνέχεια της προετοιμασίας τους.

Για την ιστορία, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο με δυνατό σουτ του Σαχσανίδη. Στο δεύτερο μέρος, ο Ταυταρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με εκτέλεση φάουλ ο Δέδες.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Αταλάντη (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καπετάνος, Σαλιάι, Σακκάς, Σίδερης, Ζυγογιάννης, Λυτάκης, Μακρόπουλος, Αντωνόπουλος, Χαϊκάλης, Δήμου, Λαμπρόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Τσανούλας, Μπαρτζουλιάνος, Αργυρίου, Γιοβάς, Σωτηρίου, Αντωνίου, Χόντζα, Δουβάρας και Τζιβελέκης.

Α.Ο. Υπάτου (Στάθης Σταθόπουλος): Πουλίτσας, Βάθης, Γκούμας, Κουτσούμπας, Μαλισσόβας, Μίχος, Νικολόπουλος, Οικονομόπουλος, Ρούσσης, Σαχσανίδης, Καντού.

Έπαιξαν και οι: Βιέννας, Δέδες, Κακκάβας, Καράι, Κραβαρίτης, Παπαχαραλάμπους, Ποτουρίδης, Σπηλιώτης και Ταυταρίδης.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες του ΑΟ Υπάτου θα έχουν διήμερο ρεπό (Τετάρτη-Πέμπτη) και την Παρασκευή θα επιστρέψουν στις διπλές προπονήσεις. Να σημειωθεί, ότι η διοίκηση του συλλόγου της Βοιωτίας εκφράζει τις ευχαριστίες της, προς την αντίστοιχη του ΑΠΟ Αταλάντη για την άψογη φιλοξενία.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον ΑΟ Υπάτου, την Κυριακή στο Στάδιο της Φυλής με αντίπαλο τον Ασπρόπυργο.

Πηγές πληροφοριών:.mikriliga.com / starsports.gr