Καλημέρα και καλή στοιχηματική σαιζόν να έχουμε. Πρεμιέρα σε Πρέμιερ Λιγκ, γαλλική Λιγκ 1 και πορτογαλική Πριμέιρα Λίγκα το τρέχον τριήμερο. Χθες πήραμε ορεκτικό κι από τα τρία πρωταθλήματα, αλλά το κυρίως πιάτο σερβίρεται σήμερα και αύριο.

Πάμε να δούμε τις πρώτες προβλέψεις της σαιζόν 2019-20.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΜΠΡΑΪΤΟΝ, 1 (2,02).
Με βάση την περσινή εικόνα των δύο ομάδων, σίγουρα η Γουότφορντ υπερέχει ξεκάθαρα της σημερινής της αντιπάλου. Πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά και με ομοιογένεια αφού δεν έκανε μεγάλες αλλαγές στη μεταγραφική περίοδο, είναι σίγουρα πιο κοντά στη νίκη απ' τη Μπράιτον που εκτός έδρας δεν παρουσίασε τίποτα τη προηγούμενη χρονιά.

ΦΟΥΛΑΜ - ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ, 1 (1,75).
Με ήττα ξεκίνησαν τη χρονιά και οι δύο αντίπαλοι και σήμερα ψάχνουν τους πρώτους βαθμούς. Αυτούς περιμένω ότι θα τους πάρουν οι γηπεδούχοι, αφού υπερέχουν σημαντικά σε ρόστερ με στόχο να επιστρέψουν άμεσα στα σαλόνια της Πρέμιερ.

ΝΙΣ - ΑΜΙΑΝ, 1 (2,22).
Πρεμιέρα και για τους γάλλους κι έχω επιλέξει τον άσο της Νις, αφού στο γήπεδό της ήταν πολύ δυνατή πέρσι ενώ η Αμιάν εκτός έδρας ήταν πραγματικά για λύπηση και κέρδισε τη παραμονή της αποκλειστικά χάρη στους εντός έδρας βαθμούς.

Καλή επιτυχία.