Ξεκινήσαμε με θετικό πρόσημο τη στοιχηματική σεζόν, αφού πέρασαν οι δύο από τις τρεις προτάσεις του Σαββάτου. Η δράση συνεχίζεται σήμερα και τα φώτα πέφτουν στο Ολντ Τράφφορντ, εκεί που οι κόκκινοι διάβολοι υποδέχονται την ομάδα του Αμπράμοβιτς.

Ας περάσουμε στις σημερινές επιλογές.

ΛΕΣΤΕΡ - ΓΟΥΛΒΣ, over 2,5 goals (2,15).
Με φιλοδοξίες για πλασσάρισμα στα ψηλά πατώματα ξεκ ινούν οι δύο αντίπαλοι. Ομάδες ίδιων κυβικών, αλλά θα πρέπει να δούμε πως η Λέστερ θα καλύψει τη φυγή του αμυντικού της βράχουν, Μαγκουάιρ, ο οποίος πουλήθηκε με τρελά λεφτά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν λίγες μέρες. Εδώ πιστεύω πως και το όβερ και το αμφίσκορο έχουν πολύ καλές πιθανότητες, αλλά επιλέγω το πρώτο λόγω πολύ καλύτερης απόδοσης.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ, 1 (2,28).
Νέο ξεκίνημα θέλουν να κάνουν φέτος οι γηπεδούχοι και να ξαναγίνουν διεκδικητές του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ. Γι' αυτό δεν δίστασαν να ξοδέψουν πολλά λεφτά στο μεταγραφικό παζάρι, με κορυφαία κίνηση την απόκτηση του Μαγκουάιρ απ' τη Λέστερ, η οποία αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία, μέχρι σήμερα. Η Τσέλσι δεν μπόρεσε να ενισχυθεί, αφού είναι τιμωρημένη απ' την ΟΥΕΦΑ και η μοναδική προσθήκη είναι ο πιτσιρικάς Πούλιτσιτς. Αλλά η απώλεια του σούπερ σταρ Αζάρ, που έφυγε για το Μπερναμπέου, είναι τεράστια και δεν βλέπω με ποιο τρόπο θα καλυφθεί. Η πρόβλεψή μου είναι πως οι κόκκινοι θα επικρατήσουν απόψε των λονδρέζων, αφού υπερέχουν κατά πολύ σε ρόστερ, ενώ καίγονται και για να ξαναμπούν σε ρότα επιτυχιών φέτος.

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΕΤΣ, 1 (2,10).
Μάχη μικρομεσαίων στη Γαλλία ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ως πρώτο στόχο να μείνουν μακριά απ' τη ζώνη υποβιβασμού. Θα δώσω την ψήφο μου στο Στρασβούργο, που έχει πιο δεμένη ομάδα εν αντιθέσει με τη νεοφώτιστη Μετς που θα χρειαστεί λίγο καιρό να βρει τα πατήματά της στη κορυφαία κατηγορία.

Καλή επιτυχία.