Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Κώστας Ιωάννου

Με αισιοδοξία και όνειρα για μια πολύ καλή σεζόν ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) την προετοιμασία του ο ΑΟ Λαμίας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 που θα τον βρει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα γήπεδα της Pre League. 

Ο Ηλίας Αγγέλης και οι αθλήτριες του, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίσημη προπόνηση για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στο “Κτήμα Κλέτσα” στη Γραβιά του οποίου οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις υποδέχθηκαν τις Λαμιώτισσες στην προσπάθεια που θα κάνουν για να “χτίσουν” την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Μιας αγωνιστικής περιόδου, που πλέον οι άνθρωποι του ΑΟΛ, δεν το κρύβουν πως περιμένουν από την ομάδα να κάνει το... βήμα παραπάνω με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σαφώς, ο μεγάλος στόχος δεν είναι άλλος από την είσοδο της ομάδας στα Play Offs στο τέλος της κανονικής περιόδου ενώ το μεγάλο στοίχημα είναι η υπόθεση άνοδος στη Volley League! 

Στην “επίσημη πρώτη” παρούσες ήταν όλες οι αθλήτριες της ομάδας, όπως και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φυσικά του προπονητικού επιτελείου και άπαντες στο “κυανόλευκο στρατόπεδο” έδειξαν ξανά το καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και ότι θα προσπαθήσουν και αυτή τη σεζόν για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.