Παρουσιάζοντας καλό πρόσωπο κατά διαστήματα ο ΠΑΣ Λαμία, ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 μέσα στη Φιλιππούπολη της Λάρισας από τον τοπικό Απόλλωνα,  σε φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Με κύριο αντίπαλο την υπερβολική ζέστη στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, η Λαμία παρουσιάστηκε σαν ομάδα παραπάνω Κατηγορίας από τον αντίπαλό της και επικράτησε ως όφειλε στο μεγαλύτερο διασ΄τημα του παιχνιδιού και προς το τέλος αδράνησε και το πλήρωσε.

Στα θετικά πρέπει να καταγραφεί, η άριστη γνώση της ομάδας και του δυναμικού της, από τον νέο της προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου, που έδειξε να ξέρει την ομάδα και να γνωρίζει τις δυνατότητές της, αλλάζοντας και δοκιμάζοντς κι τον σχηματισμό της ομάδας.

Από την άλλη ο Απόλλωνας Λάρισας, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, μετρώντας το 6ο της φιλικό και έδειξε πως θα είναι υπολογίσιμη ομάδα στην Κατηγορίας της.

Στο πρώτο μέρος η Λαμία έδωσε αρκετό χώρο στους γηπεδούχους, πίεσε όταν έπρεπε, πήρε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε φ΄σεις με αποκορύφωμα το τέρμα που πέτυχε, να είναι προϊόν ομαδικής ενέργειας.

Στην επανάληψη, αν και οι δύο ομάδες άρχισαν καλά, με τη Λαμία να πατάει καλύτερα και να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα, εν τούτοις  η υπερβολική ζέστη και οι αλλαγές, έριξαν το ρυθμό του παιχνιδιού, με τον Απόλλωνα να καταφέρνει να μειώσει ένα λεπτό πριν τη λήξη του παιχνιδιού και να ισοφαρίσει δευτερόλεπτα πριν τη λήξη..

Να τονίσουμε πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, Μάριου Λέτσου.


Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ

4' Διαγώνιο σουτ του Ζίσι άουτ.
15' Δυνατό σουτ του Δημούτσου, θ μαζέψει ο Γκέκας.
18' Λόμπα του Δημούτσου, η μπάλα άουτ.
32' Σέντρα του Σκόνδρα από δεξιά, πλασέ του Καραμάνου, θα βάλει την κόντρα ο Σουλιώτης και κόρνερ.
35' Σουτ του Κοντοθανάση, θα μαζέψει ο Βελλίδης.
38' Μακρινό σουτ του Πλιάτσικα, θα μπλοκάρει ο Γκέκας.
40' 0-1, με πλασέ του Τομάς, μετά από εναλλαγή της μπάλας των Δημούτσου-Τουράμ, ο τελευταίος θα γυρίσει τη μπάλα στον σκόρερ.


Β' ΜΕΡΟΣ

54' 0-2, με δυνατό σουτ του Δημούτσου εκτός περιοχής.
74' Δυνατό σουτ του Νύκταρη, η μπάλα άουτ.
89' 1-2, με πλασέ του Καμπέρη.
90' 2-2, με σουτ του Μεζίνι.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Απόλλων Λάρισας (Α. Μπελά)
Γκέκας, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Καρατάσιος,
Χατζής, Τασιουλης, Κοντοθανασης, Σιφναίος, Λίταινας, Ζίσό.
Έπαιξαν και οι: Γκουτρουμπής, Καψάσκης, Γαρυφαλλόπουλος, Κοσμίδης, Μεζίνι, Μπιμάι.
Ναζίμ, Κούλπας, Μπρέμπος, Βαγενάς, Νύκταρης, Λουκάς, Καμπέρης, Κακάμης, Καρδαμης.


ΠΑΣ Λαμία (Σ. Αντωνίου)
Βελλίδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Βύντρα, Πλιάτσικας,
Μπεχαράνο, Σάλιακας, Δημούτσος, Καραμάνος, Τομάς, Τουράμ.
Έπαιξαν και οι:  Αντέτζο, Ασίγκμπα, Καραγιάννης, Ρόμανιτς, Θεοδωρόπουλος, Λούκας Ράμος, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Κωστίκας και Καραγιάννης Χρ.