Μία από τις δευτερεύουσες αναζητήσεις του Νίκου Νταμπίζα στην αγορά, αφορά στον επιθετικό περιοχής. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ψάχνει για έναν κλασικό "φουνταριστό", ο οποίος θα έχει καλά στατιστικά στο σκοράρισμα και θα ντουμπλάρει αξιόπιστα τον Φεντερίκο Μακέντα.

Το "σκανάρισμα" για την επίθεση δεν σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Νταμπίζα για τον Φώτη Ιωαννίδη του Λεβαδειακού. Ο 19χρονος στράικερ αντιμετωπίζεται ως μελλοντική επένδυση και όχι ως άμεση λύση, οπότε η περίπτωση του είναι ανεξάρτητη με τον ξένο που θα προσπαθήσει να φέρει ο Νταμπίζας.

Βέβαια, όπως συμβαίνει συνήθως στις υποθέσεις που χειρίζεται ο Νταμπίζας, το μπάτζετ είναι περιορισμένο. Ο Νταμπίζας δεν ξέρει πόσα χρήματα θα διαθέσει για τον αναπληρωματικό του Μακέντα, προτού ξεμπερδέψει με τον Τζακ Ρόντγουελ ή με τον στόπερ και τον αμυντικό χαφ, αν "ναυαγήσει" του Άγγλου.

Στην προκειμένη, ο Νταμπίζας θα εξαντλήσει στην κυριολεξία τον χρόνο. Ο παλαίμαχος αμυντικός είτε θα κινηθεί στις τελευταίες μέρες του Αυγούστου για κάποιον δανεικό με μικρό κόστος, είτε θα στραφεί στους ελεύθερους του Σεπτεμβρίου, οι οποίοι εκ των πραγμάτων θα έχουν μικρότερες απαιτήσεις.

Οι πιθανότητες να παρουσιαστεί μία ευκαιρία στο "παζάρι" δεν μπορούν να αποκλειστούν, όμως είναι λίγες. Για αυτό ο Νταμπίζας σκοπεύει να κλείσει τις πιο σημαντικές εκκρεμότητες και μετά να καταπιαστεί με τα "μπαλώματα" που έχει ανάγκη το ρόστερ.


Πηγή: Sport24.gr
Φωτό: Reporter Images