Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ηλίας Μπαγινέτας, εκφράζει την άποψή του πως τους φίλους και φιλάθλους της ομάδας, πως πρέπει να ζήσουν και να απολαύσουν την ομάδα στα σαλόνια της Super League, καθώς αποτελεί ένα δημιούργημα του Πανουργιά Παπαϊωάννου, το οποίο κανείς δεν είχε φανταστεί πως θα έφτανε μέχρι εκεί.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Ηλίας Μπαγινέτας

"Επειδή διαβάζω στο διαδίκτυο για τις εξελίξεις στην ομάδα της Λαμίας και τις απόψεις αρκετών φίλων τις ομάδας είτε θετικές είτε αρνητικές, θα ήθελα να εκφράσω την δική μου άποψη ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, μιας και ήταν για σχεδόν μια δεκαετία δεύτερο σπίτι μου. 
Όλοι μας θα πρέπει απλά να απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε την τελευταία πενταετία στην πόλη μας, αυτό που δημιούργησε η διοίκηση του κ. Παπαϊωάννου με αρκετές θυσίες και χρήματα. 
Τι δημιούργησε; να υπάρχει αξιοζήλευτη οργάνωση. 
Να βλέπουμε την Λαμιάρα μας να παίζει με μεγάλους συλλόγους και να συζητιέται η ομάδα μας σε όλη την Ελλάδα. 
Πράγματα που στα προηγούμενα χρόνια είτε εμείς ως ποδοσφαιριστές είτε ως φίλαθλοι θα παρακαλάγαμε να τα δούμε ή δεν θα τα πιστεύαμε ότι θα γίνουν αν μας τα λέγαν τότε. 
Γι αυτό το μόνο που έχω να προτείνω είναι:
ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΌ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ."