Η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στον ΠΑΣ Λαμία είναι γεγονός.
Ο βιρτουόζος επιθετικός που αποτέλεσε το πρώτο βιολί των κυανόλευκων για την άνοδο στη Super League, επέστρεψε στην ομάδα που μεγαλούργησε.

Με συντονισμένες ενέργειες του μεγαλομέτοχου, Πανουργιά Παπαϊωάννου, καθώς ο παίκτης αποτελούσε την ποδοσφαιρική του "καψούρα", όπως και των φιλάθλων, τον έπεισε να υπογράψει και να φορέσει για 3η φορά τη φανέλα της Λαμίας.

Να θυμίσουμε πως ο 28χρονος ακραίος επιθετικός, έχει αγωνιστεί στη Λαμία τις περιόδους, 2014-15 και 2016-17, με τη 2η φορά να αναδεικνύεται "πολυτιμότερος παίκτης" της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή



 ΠΑΣ Λαμία 1964

Μεγάλη επιστροφή Βασιλόγιαννη στη Λαμία

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στη Λαμία. Μια προσωπική επιλογή του Μεγαλομετόχου να εντάξει εκ νέου τον 28χρονο (21/2/1991) μέσο στην ομάδα για δύο χρόνια, κάνοντας ένα δώρο στους φιλάθλους, γνωρίζοντας την αξία του παίκτη και το πόσο αγαπητός είναι σ’ αυτούς.

Ο Βασιλόγιαννης αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ουμρανίγεσλορ στην Τουρκία έχοντας συνολικά 66 συμμετοχές και 8 γκολ, ενώ στη Λαμία αγωνίστηκε στο παρελθόν δύο χρόνια, τις περιόδους 2014-2015 και 2016-2017 σημειώνοντας συνολικά 53 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Μεγαλομέτοχος προσωπικά και η Διοίκηση του Συλλόγου τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!



Βασιλόγιαννης: «Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο γεμάτο ΔΑΚ Λαμίας»
Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης μετά την υπογραφή της συμφωνίας του με την ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και μάλιστα δήλωσε ανυπόμονος να ξαναβρεί μπροστά στο κοινό της Λαμίας από το οποίο έχει εισπράξει πολλή αγάπη όσο αγωνιζόταν στην ομάδα. Δείτε το βίντεο.