Ο 44χρονος Λαρισαίος προπονητής Σωτήρης Αντωνίου, θα είναι κατά 99% ο αντικαταστάτης του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία του ΠΣ Λαμία.

Με τη λύση συνεργασίας κοινή συναινέσει του ΠΑΣ Λαμία με τον Μακεδόν τεχνικό, ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, άρχισε τις διερευνητικές επαφές με καταξιωμένους προπονητές και αποφάσισε στον πάγκο της Λαμίας να καθίσει ο Σωτήρης Αντωνίου.

Σύμφωνα με ακριβής πληροφορίες μας, οι προπονητές που ήρθε σε επαφή ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ήταν ο Γιάννης Πετράκης, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο Νίκος Κωστένογλου, ενώ ακούστηκαν τα ονόματα των Νίκου Καραγεωργίου και Γιάννη Χατζηνικολάου.
Δεν ισχύουν οι φήμες για Γιώργο Παράσχο.

Οι τελευταίες εξελίξεις και τα θέματα που δημιουργήθηκαν με μείωση του μπάτζετ ελέω τηλεοπτικών στη Λαμία, ήταν να εισπράξει αρνητικές απαντήσεις ο μεγαλομέτοχος και να επέλθει η συμφωνία με το Θεσσαλό τεχνικό. 

Να θυμίσουμε πως ο Σωτήρης Αντωνίου, βρέθηκε στο δρόμο του ΠΑΣ Λαμία την περίοδο 2013-14 στη Γ' Εθνική, όταν βρίσκονταν στον πάγκο του Δωτιέα Αγιάς, τη σεζόν 2015-16 με την Σπάρτη και την περασμένη σεζόν 2017-18 όταν βρίσκονταν στον πάγκο της ΑΕΛ στη Super League.

Ο Σωτήρης Αντωνίου έχει δουλέψει σε Εορδαϊκό, Καλλονή, Πανηλιακό, Κόρινθο, Παναχαϊκή, Δωτιέα Αγιάς, Παναργειακό, Σπάρτη, Τρίκαλα και ΑΕΛ.