Τη νίκη με σκορ 2-1 και με ανατροπή, πήραν τα Καλύβια στο "Αλέκος Παπαγεωργίου" απέναντι στη Νίκη Αγ. Παρασκευής, στο πλαίσιο της Α' Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Φθιώτιδας "Παρασκευάς Αντωνίου".

Η αναμέτρηση ήταν η πρώτη επίσημη κι για τις δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει του Πρωταθλήματος στην Α' Φθιώτιδας και σε συνάρτηση με την υψηλή θερμοκρασία και τον κακό αγωνιστικό χώρο, παρουσίασαν αμφότερες ένα μέτριο θέαμα.

Η γηπεδούχος ομάδα των Καλυβίων έδειξε δύο πρόσωπα, μιας και στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε να πατάει το γήπεδο και το πλήρωσε καθώς δέχθηκε γκολ, ενώ η Νίκη είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος τα Καλύβια μπήκαν πιο δυνατά, κυριάρχησαν και πετυχαίνοντας ένα τέρμα πολύ νωρίς, κατάφεραν την ολική ανατροπή.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη Νίκη Αγ. Παρασκευής, ήταν ανανεωμένη, φρέσκια και με δυνάμεις, έχοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της με τη σχετική εμπειρία από την περασμένη σεζόν, και με τις νέες προσθήκες, έδειξε ικανή για καλύτερα πράγματα.

Στα αξιοπερίεργα του παιχνιδιού, υπήρξε αντικατάσταση πριν την έναρξη του αγώνα στον τερματοφύλακα της Αγίας Παρασκευής, καθώς ο Γκερπενής που δηλώθηκε να αγωνιστεί, τραυματίστηκε στα δάκτυλα του αριστερού του χεριού και αντικαταστάθηκε από το νεαρό Κραβαρίτη.
Επίσης τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στα Καλύβι και φέτος μεταγράφηκαν στη Νίκη, τέθηκαν απέναντι στην παλιά του ομάδα και αυτοί είναι οι Στοφόρος, Γενιτσαρόπουλος και Τσαδήμας.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ
8' Εκτέλεση κόρνερ του Μάλλιου, κεφλιά του Τσιγκόλη λίγο πάνω από τα δοκάρια.
32' 0-1, με κοντινό πλασέ του Καρκάνη, μετά από παράλληλη συρτή σέντρα του Λύκου από αριστερά.
34' Γύρισμα του Σκαρλάτου από αριστερά, το πλασέ του Καρκάνη θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι του Μήτσου, στην επαναφορά σουτ του Λύκου άουτ.
40' Σέντρα σουτ του Σκαρλάτου από αριστερά δύσκολ με γροθιές θα διώξει ο Μήτσου.

Β' ΜΕΡΟΣ
46' 1-1, με πλασέ του Χαλλή, μετά από κάθετη μεταβίβαση του Κολντρέου.
48' Γυριστό σουτ του Τσιγκόλη εντός περιοχής, θα διώξει ο Κραββαρίτης.
52' Γέμισμα του Αναστασίου, το σουτ στην κίνηση του Κολντρέου η μπάλα άουτ.
73' Ανατροπή του Τσιγκόλη εντός περιοχής από τον Τάτση, πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής.
74' 2-1, με εκτέλεση πέναλτι του Τσιγκόλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Καλύβια (Αχ. Καμπάς)
Μήτσου, Αναστασίου, Λίκο, Μόσχος, Σπυριδάκης,
Παπανάγνος, Χαλλής, Κολντρέου, Τσιγκόλης, Μάλλιος (89' Σάλτας), Ξεζώνοτος (46' Χριστόπουλος).


Νίκη Αγ. Παρσκευής (Αν. Επίσκοπος)

Κραββαρίτης Φ, Στοφόρος, Λύκος, Γενιτσαρόπουλος, Τάτσης,
Ζήσιμος, Μπλάνης (89' Ιωάννου), Καραγεώργος, Σκαρλάτος (81' Κραββαρίτης Γ.), Καρκάνης, Τσαδήμας (78' Μπούρας).


Φωτορεπορτάζ