Για την 1η Αγωνιστική της Β' Φάσης του θεσμού του Κυπέλλου Φθιώτιδας "Παρασκευάς Αντωνίου" το απόγευμα του Σαββάτου 28/9 στο γήπεδο του Μαρτίνου ο τοπικός Οπούντιος υποδέχθηκε τη Μαλεσίνα της οποίας και επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1.

Το 1-0 σημειώθηκε πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πέππα, ο οποίος διπλασίασε στο 7΄ τα γκολ της ομάδας του για το 2-0 και λίγο αργότερα στο 54΄ σημείωσε και τρίτο τέρμα για το 3-0. 
Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 61΄σε 4-0 με τον Ν. Κωτσαλά. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 68΄ με τον Δουσιώτη για να έρθει και πάλι ο Πέππας στο 72΄ να διαμορφώσει το τελικό 5-1 με το τέταρτο προσωπικό του τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ξηρομερίτης με βοηθούς τους Καρανικόλα και Τσουκνίδα.

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Φαλλαγίτης, Σωτηρίου, Δάρας (75΄ Παναγιώτου), Καραμπετιάν, Δάβρης, Γκριτζάπης (80΄ Κωτσαλάς), Μέρμηγκας, Κωτσαλάς (64΄ Κλωτσοτήρας), Μπουγιώτας (89΄ Λιάτης), Πέππας, Ζαφειρόπουλος.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Άγγελος Κυριάκος): Παπαμάρκου, Σέττος (70΄ Κωτσαλάς Δ.), Τσίντζας, Λελούδας Ν. (58΄ Ξηρομερίτης), Λελούδας Γ., Σταθουλόπουλος, Δουσιώτης, Καλλής, Λάγιος (62΄ Κουτσίκος), Φουρλεμάδης (85΄ Κωτσαλάς Χ.), Μπακαλιάνος.