Επιτυχιών συνέχεια για τη νεαρή αθλήτρια του Τάε Κβο Ντο, Αγορίτσα-Αρτεμισία Κίτσιου, η οποία κατέλαβε την 3η θέση, στο 21ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Samocov της Βουλγαρίας.

Η αθλήτρια του ΑΣ "Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα", για ακόμη μια φορά ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και των μεταλλίων, ύστερα από 3 συναρπαστικούς αγώνες στην Κατηγορία των -55kg Cadets.


Αν και η χρονιά μόλις ξεκίνησε, η αθλήτρια ήταν πανέτοιμη, αφού το όλο καλοκαίρι έκανε προετοιμασία σε διάφορα αθλητικά camps της Ελλάδας.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως η Κίτσιου, τον περασμένο Νοέμβριο, κατάφερε να είναι στις 16 καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία και φυσικά στις 3 καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας, στην Κατηγορία της από 53 αθλήτριες.


Η προπονήτρια Λιτοπούλου Ιωάννα δήλωσε: 
«Αν και βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς όλη η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας, είναι έτοιμη για ακόμη μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τα επόμενα τουρνουά και Πρωταθλήματα που έρχονται μέχρι τέλος του έτους και πιστεύω πως η απόδοση όλων των αθλητών μας θα είναι εξαιρετική».

Δείτε το video