Άνθρακας αποδείχθηκε τελικά  η περίφημη συνένωση του Άρη Αγ. Κωνσταντίνου με τον ΑΟ Καμένα Βούρλα, παρά τις τυμπανοκρουσίες του καλοκαιριού ότι επίκειται συνένωση των δύο ομάδων.

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο Άρης Αγ. Κων/νου ανακοινώνει πως δεν προχωρά η συνένωση, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει τους λόγους.

Όπως και να χει η δυναμική, τόσο του Άρη Αγ. Κων/νου που δήλωσε στην Α' Φθιώτιδας, όσο και του ΑΟΚΒ που θα συμμετάσχει στη Β' Φθιώτιδας, είναι τέτοια που από μόνες τους ή με συνένωση μπορούν να παρουσιάσουν δυνατά σύνολα στο χώρο του Φθιωτικού ποδοσφίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Άρης Αγ. Κωνσταντίνου

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ανακοινώνει πως η προσπάθεια συνένωσης με την ομάδα των Κ.Βουρλων δεν τελεσφόρησε,για διάφορους λόγους, οι οποίοι δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν (ίσως ο ιστορικός του μέλλοντος!!!!). Ο ΑΡΗΣ,με τις δικές του δυνάμεις,προσπαθεί να στελεχώσει το ρόστερ του έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας Φθιώτιδας,από το οποίο έχει λείψει μόνο για να αγωνιστεί σε Εθνικές Κατηγορίες.