Καλημέρα. 

Πέρασε η διακοπή λόγω των προκριματικών του Γιούρο 2020 και μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς. Τα εθνικά πρωταθλήματα ξαναμπαίνουν στο πρόγραμμα, ενώ μεσοβδόμαδα ξεκινάνε και οι αγώνες των ομίλων σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Ας περάσουμε κατευθείαν στις σημερινές προτάσεις.

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΛΕΣΤΕΡ, 1 (2,07).
Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει καλύτερα τη χρονιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι και το πρόγραμμά τους ήταν αρκετά βατό ως τώρα. Οι κόκκινοι διάβολοι του Μάντσεστερ μπορεί να ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά μετά έδειξαν μπλοκαρισμένοι και σίγουρα χρειάζονται κάποιον με έφεση στο σκοράρισμα. Πάντως σήμερα περιμένω ότι θα επικρατήσουν της Λέστερ, απ' την οποία υπερτερούν κατά πολύ σε ρόστερ, ενώ και η παράδοση δείχνει πως την έχουν σταθερή πελάτισσα εδώ και πολλά χρόνια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ, 1Χ (2,30).
Σίγουρα η σπουδαιότερη αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με δύο ισοπαλίες, ενώ οι πρωταθλητές εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και πήραν δύο τρίποντα. Το πρώτο γερό τεστ για τον ΠΑΟΚ είναι απόψε και θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό απ' τους ομίλους του Γιουρόπα. Προσωπικά, βλέπω ακόμα τους θεσσαλονικείς να ψάχνονται σε όλες τις γραμμές και δεν είναι η συμπαγής ομάδα που κυριάρχησε πέρσι. Και νομίζω πως σήμερα θα κάνουν τη πρώτη γκέλα κόντρα στους σκληροτράχηλους περιστεριώτες. Εξαιρετική η απόδοση στη διπλή ευκαιρία για άσο ή ισοπαλία και θα την τιμήσω.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, 2 (2,20).
Σε αντίθεση με τα δύο μεγαθήρια Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που ξεκίνησαν με γκέλες, η Ατλέτικο έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με 3/3 και βρίσκεται μόνη πρώτη στη κορυφή της βαθμολογίας. Οι βάσκοι έχουν μεγάλη δυστοκία στην επίθεση και σίγουρα η άμυνα της Ατλέτικο δεν πρόκειται να τους χαριστεί απόψε. 

Καλή επιτυχία.