Φαίνεται πως η διακοπή των πρωταθλημάτων για να γίνουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων, άφησε τα σημάδια της και αρκετά μεγάλα ονόματα έκαναν απροσδόκητες γκέλες. Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Τόττεναμ είναι κάποιες απ' αυτές που άλλες προσδοκίες είχαν χθες και τελικά προσγειώθηκαν ανώμαλα.

Ας αφήσουμε τα χθεσινά και πάμε για φρέσκα κουλούρια. Αυτές είναι οι προτάσεις απ' το σημερινό κουπόνι.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, 2 (1,75).
Η ομάδα της Φρανκφούρτης μπορεί να γέμισε το πορτοφόλι της το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι παίχτες που πούλησε σίγουρα δεν αναπληρώθηκαν. Κι αυτό έχει αφήσει αγωνιστικά σημάδια, αφού η περσινή ομάδα είναι πλέον ανάμνηση. Η φιλοξενούμενη είναι σίγουρα καλύτερη κι επιθετικά πετάει φωτιές, όπως πάντα. Πιστεύω πολύ στο διπλό σ' αυτή την αναμέτρηση και θα το ποντάρω.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΛΑΒΕΣ, 1 (1,71).
Οι βάσκοι της Μπιλμπάο έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά και ειδικά στην άμυνα δαγκώνουν άσχημα. Η Αλαβές κέρδισε στη πρεμιέρα, αλλά έκτοτε αγνοεί τη χαρά της νίκης και το πιθανότερο ότι θα συνεχίσει να την αγνοεί κι απόψε.

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, 1 (2,15).
Ενα πολύ κρίσιμο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν για τη παραμονή στη κατηγορία. Και οι δύο είχαν δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα, κάτι που τους κόστισε σε συγκομιδή πόντων. Θα εμπιστευτώ τη γηπεδούχο σ' αυτό το ματς, αφού είναι καιρός να πετύχει τη πρώτη νίκη της. Κι ο προβληματικός Πανιώνιος, παρά το ότι παλεύει σκληρά παντού, νομίζω ότι θα λυγίσει απόψε.

Καλή επιτυχία.