Η Καλαμάτα επέστρεψε με νίκη στις επαγγελματικές κατηγορίες  καθώς επικράτησε με 2-0 του Αιγάλεω εκτός έδρας στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», ξεκινώντας νικηφόρα το φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Στο 29’ ο Βουκμίροβιτς, μετά από ασίστ του Κουϊρουκίδη, νίκησε τον Σικαλιά κάνοντας το 0-1 για του φιλοξενούμενους. Στο 71’ ο Μαγκάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε το Αιγάλεω με δέκα παίκτες και στο 90’ η «Μαύρη Θύελλα» σφράγισε τη νίκη, καθώς ο Κασβιρόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Βεργέτης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Κύριο (Αρκαδίας) και Γουρνιά (Ανατολικής Αττικής). Τέταρτος ήταν ο Ζαχαρόπουλος (Ανατολικής Αττικής).

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Τσαφταρίδης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Μαγκάκης, Μπαξεβάνος (58’ Τσίτσαρης), Συριόπουλος (46’ Κατσικογιάννης), Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα, Ροτζέριο, Ντιατά (46’ Συρεγγέλας).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Βασίλης Βούζας): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης, Μάκος, Ιντζίδης, Γαλούπης, Μπάμπης, Ζαρόπουλος, Στεργίδης, Κουϊρουκίδης (82’ Καζβιρόπουλος), Βουκμίροβιτς (68’ Ράκιτς), Αλεξόπουλος (57’ Οσμάναγκιτς).