Πολύ σημαντική νίκη με την οποία πανηγύρισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, πανηγύρισε ο Έσπερος Λαμίας ο οποίος επικράτησε με 89-76 του Φίλιππου Βέροιας, ομάδας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής στο παιχνίδι που διεξήχθη στο "Χαλκιοπούλειο" την Τετάρτη (18/9).


Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη, δεν ήταν άλλος από τον Στογιάνοβιτς ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, έχοντας πετύχει 40 από 89 συνολικά πόντους που πέτυχε σε όλο το παιχνίδι η ομάδα του!


Πλέον η ομάδα της Λαμίας, στην επόμενη φάση θα βρει απέναντί της, μια εξίσου δύσκολη ομάδα, τον Κόροιβο Αμαλιάδας. 

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης): Γκόντγουιν 2, Μούτσα 9 (1), Λάμπας, Στογιάνοβιτς 40 (5), Ρουμελιώτης 12 (3), Παπανικολάου 4, Μαντζούκας 3 (1), Γκιρίτσης, Τσιμίδης 11 (1), Δαχρετζής 8 (2), Σεριανάι, Μπαλτάς.


Σε αντίθεση με την ομάδα της Λαμίας, ο έτερος εκπρόσωπος της Φθιώτιδας στο θεσμό, ο Λοκρός Αταλάντης, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Σε ένα ιστορικό ματς, αφού ήταν το πρώτο της ιστορίας του για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Λοκρός γνώρισε την ήττα με 77-64 από τον Μανδραϊκό και έτσι δεν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση.


ΛΟΚΡΟΣ (Ζαρονικόλας): Μάτος Αν. 17 (3), Μάτος Αγγ. 3, Αντωνόπουλος 8 (2), Ψάλτου 16, Πάππος 7, Φωτητζόγλου 12 (4), Στάθης, Καραστάθης.