Τη νίκη πήρε ο ΑΟΛ στο πρώτο του φετινό φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της συμμετοχής του για τρίτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα της Pre League. 
Η φθιωτική ομάδα, υποδέχτηκε τον Ασκληπειό Τρικάλων την Κυριακή (15/9) στο "Χαλκιοπούλειο" και κατάφερε να επικρατήσει χωρίς πρόβλημα με 3-0 σετ (25-11, 25-15, 25-8). 

Ο Ηλίας Αγγέλης, είχε την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του σε συνθήκες αγώνα για την ετοιμότητα των κοριτσιών του μετά από 20 μέρες σκληρής δουλειάς από τις συνεχόμενες προπονήσεις. 

Άλλωστε και για τις αθλήτριες του ΑΟΛ το φιλικό κόντρα στη θεσσαλική ομάδα, λειτούργησε σαν μια καλή ευκαιρία για να... ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις και να μπορέσουν να μεταφέρουν εντός αγωνιστικού χώρου, όσα τους ζητάει ο προπονητής τους στις προπονήσεις. 

Οι Λαμιώτισσες, αν και η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη, έδειξαν ορισμένα καλά στοιχεία τα οποία εν καιρώ θα γίνουν ακόμα περισσότερα και η εικόνα της ομάδας θα βελτιώνεται συνεχώς αφού είναι λογικό να μην είναι ακόμη ομάδα στο επίπεδο που όλοι στο "στρατόπεδο" της ομάδας θέλουν, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της ανόδου. 

Εξαιρετική η Νούσια από τη θέση του σερβίς που πήρε πολλούς πόντους για τις γηπεδούχες, διαλύοντας την υποδοχή των Θεσσαλών και στα τρία σετ ενώ και η παρουσία των Τζούριτς, Τσιάκουλα (σ.σ.: οι φετινές μεταγραφές της ομάδας) έδειξε πως μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά.
  
Μετά από συνενόηση των ανθρώπων των δύο ομάδων, παίχθηκε και τέταρτο σετ, με τη θεσσαλική ομάδα να το κερδίζει με 25-23, γράφοντας το... άτυπο 3-1 στα σετ. 
Ωστόσο στην εξέλιξη του συγκεκριμένου σετ, ο Ηλίας Αγγέλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του, ακόμα και στις πιο μικρές ηλικιακά που προέρχονται από τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου.

Φωτορεπορτάζ