Στο 1-1 έμεινε η Λαμία με τον Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που ήταν σαφώς καλύτερη, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πέτυχε δύο εξαιρετικά, αλλά ελεώ VAR, μέτρησε το ένα.
Από την άλλη οι κυανέρυθροι, δεν παρουσίασαν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις και ενώ οι Λαμία ήταν στο γήπεδο με 10 παίκτες, λόγω τραυματισμού του Σάσι.

Ωστόσο οφείλουμε να σταθούμε στην εχθρική και κάκιστη διαιτησία του Τσαγκαράκη και των βοηθών του, που ότι έβλεπαν ή δεν έβλεπαν τα έδινε υπέρ του Πανιώνιου, ενώ το αποκορύφωμα ήταν ο Κουμπαράκης στο VAR, που ακύρωσε τη γκολάρα του Σάσι, γυρίζοντας πίσω 5 φάσεις για να βρει ένα ανύπαρκτο φάουλ.

Όπως και να χει η Λαμία έχει 3 βαθμούς, με τα τρία παιχνίδια στην έδρα της να έχει προηγηθεί και με διαιτητικές αποφάσεις αντί να φεύγει με 3ποντο, παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον Βελλίδη στο τέρμα, τους Αντέτζο, Πλιάτσικα, Βύντρα στα στόπερ, τον Βάντερσον αριστερό μπακ-χαφ, τον Σάλιακα δεξιό, τους Δημούτσος, Μπεχαράνο ανασταλτικούς μέσους και τον Ρόμανιτς πίσω από τους προωθημένους Καραμάνο, Τουράμ.

Οι «κυανέρυθροι» από την πλευρά τους είχαν τον Κότνικ κάτω από τα γκολπόστ, τους Ρέντζα, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλο, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Μαξίμοβιτς στον άξονα, τους Τσιλούλη, Καμαρά στα άκρα και τον Αρτσε πίσω από τον προωθημένο Αραμπούλι.

Το πρώτο ημίχρονο οι Ρόμανιτς (12'), Τουράμ (40', 43') προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί χωρίς όμως επιτυχία, ενώ την ίδια στιγμή οι «κυανέρυθροι» έψαχναν την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα. Η καλύτερή τους στιγμή ήταν μία κεφαλιά του Αραμπούλι και έτσι φτάσαμε στην ανάπαυλα. 

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο και η αναμέτρηση κυλούσε χωρίς κάποια εκ των δύο ομάδων να δείχνει ικανή να βρει δίχτυα. 
Οι γηπεδούχοι με την είσοδο του Σασί «γύρισαν» το σύστημα σε 4-2-3-1, είχαν την κατοχή μπάλας, ωστόσο δεν απειλούσαν. 
Μέχρι που φτάσαμε στο 69', όταν ο Μπεχαράνο έκανε το μακρινό σουτ, ο Κότνικ υπέπεσε σε τραγικό λάθος και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του. 

Αυτόματα τα δεδομένα άλλαξαν. Πλέον οι φιλοξενούμενοι ήταν «αναγκασμένοι» να βγουν μπροστά και αυτό «μεταφράζονταν» σε κενούς χώρους. 
Οπως συνέβη στο 75' ο Ρόμανιτς έκανε την κάθετη για τον Σασί που απέφυγε δύο αντιπάλους και σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ. 
Το οποίο όμως ακυρώθηκε μετά τη χρήση του VAR καθώς η φάση ξεκίνησε από ακούσιο χέρι του Βάντερσον. 

Υπό αυτές τις συνθήκες φτάσαμε στις καθυστερήσεις και οι γηπεδούχοι έδειχναν να κρατούν μία «μεγάλη» νίκη. Τότε όμως (90'+2') ο Σαραμαντάς έκανε την σέντρα και ο Αραμπούλι με μία σεντερφορίσια επαφή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αποτέλεσμα που πλέον φέρνει τον Πανιώνιο μία νίκη μακριά από το να αποτινάξει τον «βραχνά» του «-6» και κράτησε τη Λαμία χωρίς νίκη στη σεζόν.


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σ. Αντωνίου)
Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα (60' Σασί), Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (85' Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (70' Βασιλόγιαννης) 



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Παπαβασιλείου)
Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78' Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Καμαρά (46' Παπανικολάου), Αρτσε (67' Μανιάτης), Αραμπούλι. 


πηγή: gazzetta
photo: reporter-images