Με Νίκο Κωστένογλου θα πορευθεί μέχρι το τέλος της σεζόν η ΑΕΚ, αφού η μεταστροφή της εικόνας της Ένωσης προς το καλύτερο λόγω της έλευσης του Έλληνα τεχνικού,  δεν αφήνει πολλά περιθώρια για να ρισκάρει με άλλον προπονητή.

Αυτό εκτίμησε και ο τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς και αποφάσισε την μονιμοποίηση του Κωστένογλου, αφού αυτό που βγαίνει από τα Σπάτα είναι πως θα είνια τελικά ο αντικαταστάτης του Καρντόσο.

Αναλυτικά

ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Ελληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της «ευχαριστώ» στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας.