Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας Σωτήρης Αντωνίου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αλλά με πικρό για την ομάδα του αποτέλεσμα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ απέναντι σε έναν ευρωπαϊκό αντίπαλο, όπως είναι ο Ατρόμητος. Θεωρώ ότι έτσι όπως αντιμετωπίσαμε το ματς είχαμε τις περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσουμε βάσει των ευκαιριών που δημιουργήσαμε και στα δύο ημίχρονα.

Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα διότι χωρίς φάση ο Ατρόμητος, δύο φορές αφού προηγηθήκαμε χωρίς κλασική ευκαιρία κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι είναι μια ομάδα που θέλει να κρατά τη μπάλα στα πόδια της, δώσαμε το χώρο που θέλαμε για να χτυπήσουμε στη κόντρα, κάτι το οποίο πιστεύω ότι μας βγήκε και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο.

Αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί σίγουρα θα είχαμε τον πρώτο λόγο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έδειξε σημάδια βελτίωσης και στον ρυθμό αλλά και στη δημιουργία ευκαιριών.

Έχουμε 15 μέρες μπροστά μας για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια που έρχονται. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσήλωση τους στο αγωνιστικό πλάνο, το πάθος τους στον αγωνιστικό χώρο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάτω από τις ίδιες συνθήκες ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος».