Το έγκλημα εις βάρος της Λαμίας από πλευράς διαιτησίας φέτος, συνεχίστηκε για μία ακόμη Αγωνιστική και 3η συνεχόμενη μέσα στην έδρα της, όπου οι κυανόλευκοι προηγούνται και στη συνέχεια οι διαιτητές τη... σφάζουν στο γόνατο.
Μόνο που αυτή τη φορά ήταν έγκλημα εκ προμελέτης,για να σωθεί ο Ιστορικός Πανιώνιος και να αρχίζει να σβήνει το -6 που έχει, για να μπει στο παιχνίδι μπας και σώσει την Κατηγορία.

Αρχικά ο ορισμός των διαιτητών, όλοι εκ της λεβεντογέννας Κρήτης, που δεν πουλιούνται τα παλικάρια, έχουν λόγο-υπογραφή και δεν έχουν σχέση με την εγκληματική...
Έχουν όμως άλλοι, με κατάληξη  -άκης, και γίνεται εύκολα αντιληπτό, μιας και υπάρχει λόγος για φιλικά σωματεία, δανεικούς παίκτες και δανεικούς παράγοντες!!

Έτσι λοιπόν, εκεί που σήμερα η Λαμία σαφώς καλύτερη του Πανιώνιου έχει το 1-0 υπέρ της και πετυχαίνει 2ο γκολ σφραγίζοντας τη νίκη, ο -άκης από το ΒΑΡ, λέει στον -άκη του γηπέδου, φάουλ στη φάση που έγινε 3 μέτρα μπροστά σου πριν από 1 λεπτό και την είδες, αλλά δεν την είδες. ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΟ!!

Πάλι καλά που δεν έδειξε στο ΒΑΡ κανένα βίντεο ρετρό από παλιότερο αγώνα Λαμία-Πανιώνιος, όπου ο Παλαντζάς να μαρκάρει τον  Χάιτα και να ζητάει πέναλτι ο Ιστορικός.
Αλλά ευτυχώς πάλι για τη Λαμία, που δεν χρησιμοποίησαν βίντεο ούτε από την πέρυσι, αλλά ούτε και από πρόπερσι στους αγώνες στο ΔΑΚ. 

Στη φάση λοιπόν που ο  Σάσι βάζει γκολάρα, χορεύει τσάρλεστον την άμυνα των κυανέρυθρων, κάνει άψογο τελείωμα και σφραγίζει τη νίκη κάνοντας το 2-0, τη φάση τη γυρίζουν πίσω για να βρουν άλλοθι και να ακυρώσουν το γκολ.
Αυτό το έψαχναν συνεχώς μετά το 1-0, με λανθασμένα σφυρίγματα φάουλ, σε όλο το χώρο του κέντρου και του γηπέδου, λανθασμένες υποδείξεις πλάγιων άουτ, ακόμη και ο 4ος είχε συμμετοχή σε φάση καθαρή υπέρ της Λαμίας, μέσω ενδοεπικοινωνίας την έδωσε υπέρ του Πανιώνιου.

Δεν θα σταθούμε σε κάτι τραβήγματα και σπρωξίματα μέσα στην περιοχή, ήταν αμελητέα για να δοθούν πέναλτι, αν και σε δύο περιπτώσεις δεν πήγε ποτέ ο διαιτητής στο ΒΑΡ, ούτε του ψιθύρισε τίποτα ο ΒΑΡίστα στο αυτί, όμως στο ΑΚΟΥΣΙΟ ΧΕΡΙ του Δημούτσου που τη φάση την είχε ο διαιτητής, ο ΒΑΡιστα είχε άποψη.

Το κλασικό "γελάει ο κόσμος", είναι λίγο για του διαιτητές που δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία 20 χρόνια σε Euro ή Mundial, αλλά είνι άρχοντες των αγώνων στα ελληνικά πρωταθλήματα...

Για την ιστορία, οι διαιτητές ήταν: Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Μαυρουδής, 4ος Γιουματζίδης) - VAR: Κουμπαράκης, Τζιώτζιος

και για την άλλη ιστορία περί θυγατρικών και ομάδων franchise οι άλλοι -ακης, ξέρετε καλύτερα εσείς!!

Δείτε ΕΔΩ τη φάση και θα καταλάβετε!!