Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, έγινε σύσκεψη στα γραφεία του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού στου Ρέντη, πριν την καθιερωμένη προπόνηση.
Παρόντες ήταν μέλη της διοίκησης που έθεσαν επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν την ομάδα στο προπονητικό τιμ.

Με νωπό ακόμη το αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς δεν μπόρεσαν να βρεθούν μόνοι τους στην κορυφή οι ερυθρόλευκοι και να πάρουν διαφορά από τον ΠΑΟΚ, τέθηκαν τα ερωτήματα στον προπονητή, πως και γιατί.

Ο Πορτογάλος προπονητής, δεν μπόρεσε να εξηγήσει το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του, θεώρησε πως έκανε το σωστό που επίλεξε την ίδια ενδεκάδα με αυτή τη Ευρώπης και εκεί άρχισαν σωρηδόν οι ερωτήσεις.
Γιατί δεν ξεκούρασε παίκτες, γιατί δεν φάνηκε διαβασμένος απέναντι στους πράσινους που προέρχονταν από ήττα, ενώ σε έντονο ύφος του έδωσαν να καταλάβει πως στόχος είναι το Πρωτάθλημα, μιας και ο στόχος της Ευρώπης επιτεύχθηκε με το να μπει η ομάδα στους ομίλους.
Τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά παιχνίδια, τόνισαν...

Μάλιστα του ανέφεραν πως δεν θα υπάρξει αύριο, αν δεν είναι θετικό το αποτέλεσμα στον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, συνοδευόμενο από καλή εμφάνιση και μεγάλο σκορ.
Εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς ταράχθηκε, αφού η Λαμία ήταν η ομάδα που απέκλεισε τους κόκκινους από το Κύπελλο Ελλάδας και τη χαρακτήρισε πολύ δύσκολη ομάδα, με δυνατή άμυνα, πολύ καλούς παίκτες και με καλό προπονητή.

Μόλις δε, του είπαν πως άλλαξε προπονητή ξαφνιάστηκε, εξέφρασε την απορία του και θέλησε να μάθει ποιος τον αντικατέστησε και τι μεταγραφές έκανε. 
Ζήτησε μάλιστα να δει βίντεο από τα φετινά παιχνίδια της Λαμίας, αλλά και της Λάρισας όταν βρίσκονταν στον πάγκο της ο Αντωνίου.

Φαίνεται πως ο Πορτογάλος κάηκε στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, με την καρέκλα του να τρίζει...