Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος μέσος, Πασχάλης Στάικος, προερχόμενος πό τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά

ΟΦΗ 1925

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του Έλληνα μέσου, Πασχάλη Στάικου, από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2021. 

Ο 23χρονος μέσος, γεννημένος στις 8 Φεβρουαρίου 1996 στη Δράμα, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δόξα Βώλακα. Το 2009 εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το 2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε σε 21 αγώνες.

Ο Πασχάλης Στάικος, ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, έχει χριστεί διεθνής 13 φορές με τις Εθνικές ομάδες U17, U19 και U21 της χώρας μας, έχοντας πετύχει 1 γκολ.

Πασχάλη, καλωσήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

ΠΑΕ ΠΑΟ

Στον ΟΦΗ ο Στάικος

Μετά από μία δεκαετία αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Πασχάλη Στάικου στον ΟΦΗ. Ο Πασχάλης ποδοσφαιρικά μεγάλωσε με το τριφύλλι στον καρδιά. Εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2009, πέρασε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια και τελικά στα 19 του έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα. Κατέγραψε 24 συμμετοχές την τελευταία τετραετία. Οι ευχές όλης της οικογένειας του Παναθηναϊκού ακολουθούν τον Πασχάλη στο νέο κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.