Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 19/10 στο γήπεδο της Στυλίδας, η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 0-4.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33΄με τον Κωτσαλά και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο  38΄με τον Ζαφειρόπουλο. Το 0-3 σημειώθηκε στο 74΄από τον Ζαφειρόπουλο και πάλι και το τελικό 0-4 στο 84΄με τον Μπουγιώτα.
Οι γηπεδούχοι που έχασαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν ένα τέρμα καθώς και πέναλτι στο 62΄ με τον Μπίκο, παρά την ήττα έδειξαν καλά στοιχεία παρόλο που η ομάδα απαρτίζεται κατά το πλείστον από νέα παιδιά.


Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν ακόμη πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην κορυφή με το απόλυτο 2 στα 2 και 6 βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Μαστρογιάννη και Παπασταθόπουλο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΣΤΥΛΙΔΑ (Ανδρέας Ανυφαντής): Γκρίνιας, Βαρυπάτης Ι. (70΄ Ταρέφης), Αλμετάκη (53΄ Παρκιώτης), Τέγος, Κουφιώτης, Κραβαρίτης, Βαρυπάτης Χ., Παραστρατίδης, Μπίκος, Βαρυπάτης Κ., Τσόντζορας (80΄ Κυριακού).


ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Γιάννης Καραμπάς): Φαλλαγίτης, Σωτηρίου (84΄ Κολυμπίρης), Δάρας, Δαβρης, Κώνινος Γκριτζάπης, Μέρμηγκας (60΄Xhelilas), Κωτσαλάς (75΄ Κλωτσοτήρας), Μπουγιώτας, Πέππας, Ζαφειρόπουλος (86΄ Παναγιώτου).


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: