Ισόπαλη με σκορ 1-1, έληξε η αναμέτρηση Νέο Κρίκελλο-Προοδευτική Λάρυμνας, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α' Φθιώτιδας "Άρης Δάρρας".

Στο γήπεδο του Φραντζή οι τυχεροί φίλαθλοι που βρέθηκαν εκεί, παρακολούθησαν και απόλαυσαν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, να έχουν ρυθμό και πέρα από τα δύο τέρματα να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες και να κρατούν σε αγωνία τους φιλάθλους.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως θα είναι πρωταγωνίστριες στο φετινό Πρωτάθλημα και το έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο σήμερα, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως και οι δύο τρέχουν ασταμάτητα, με απίστευτη φυσική κατάσταση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό, δόθηκαν μάχες στο χώρο του κέντρου και με μεγάλες μπάλες πέρασαν τη μπάλα μέσα στην περιοχή, όπου χάθηκαν μια δυο ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η επανάληψη ήταν όλα τα λεφτά, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα και με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου άνοιξαν το σκορ, ενώ στη συνέχεια για ένα πεντάλεπτο, πίεσαν και δημιούργησαν μοναδικές ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, πήραν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και κατάφεραν να το φέρουν στα ίσια από στημένη φάση.

Η εξέλιξη μετά την ισοφάριση ήταν συναρπαστική, το παιχνίδι άνοιξε, το ματς έγινε ροντέο και χάθηκαν και από τις δύο πλευρές απίστευτες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να αλλάζει το σκορ.

Το φιλμ του αγώνα


Α' ΜΕΡΟΣ

5' Μακρινό σουτ του Λέντα, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
7' Σουτ του Πασχαλίδη από το ύψος της περιοχής, θα μαζέψει ο Μαγκλάρας.
32' Δυνατό σουτ του Στυλιανού, θα διώξει σε κόρνερ δύσκολα ο Μερμίγγης.
44' Ο Καλαμάτας θα βγάλει τη μακρινή μπαλιά, θα φύγει στον κόντρα ο Λέντας, θα προλάβει ο Μερμίγγης και θα διώξει με τα πόδια.


Β' ΜΕΡΟΣ

61' 0-1, με πλασέ του Δάρρα μέσα από τον περιοχή, μετά από μεγάλη μπάλα του Παπαδάκη. Αξίζει να τονίσουμε πως το γκολ ο Αργύρης Δάρρας, το αφιέρωσε στον αδικοχαμένο αδερφό του Άρη, όπου φέρει και το όνομά του το Πρωτάθλημα στην Α' Κατηγορία Φθιώτιδας.
63' Κάθετη μεταβίβαση του Κ. Ζιάκα στον Πασχαλίδη, το πλασέ θα διώξει με προβολή ο Παπακώστας πριν την τελική γραμμή.
64' Ατομική ενέργεια του Δάρρα από αριστερά, θα μπει στην περιοχή και από το ύψος της μικρής θα πλασάρει και θα διώξει δύσκολα ο Μαγκλάρας σε κόρνερ.
72' 1-1, με κεφαλιά του Παπακώστα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μερμίγγη.
74' Διαγώνια μεταβίβαση του Κ. Ζιάκα στον Δάρρα, το πλασέ στο τετ-α-τετ θα περάσει ελάχιστα έξω.
75' Εναλλαγή της μπάλας του Καυκιά με τπον Θεοχάρη, ο τελευταίος θα βρεθεί απέναντι από τον Μερμίγγη, το πλασέ θα διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
88' Σέντρα του Λέντα από δεξιά, προ του Καυκιά θα διώξει ο Κωτσαλάς στο δεύτερο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Νέο Κρίκελλο (Π. Καραίσκος)
Μαγκλάρας, Λάππας Ν (46' Καυκιάς), Συγγούνης (63' Θεοχάρης), Παπακώστας, Τσούκαλος (66' Καυκιάς), Καλαμάτας, Φλέσσας (83' Μάνδαλος), Λάππας Γ, Λέντας, Βαρυπάτης, Στυλιανός.


Προοδευτική Λάρυμνας (Η. Λιόντος)
Μερμίγγης, Γκερπινής, Θεοδωρογιάννης (63' Λουκάς), Σιλάι (77' Κωτσαλάς), Νικολόπουλος, 
Δάρρας, Παπαδάκης, Ματίας (57' ΖιάκαςΚ), Πασχαλίδης, Πέππας (70' Πρίφτι), Τσιάμης.


Φωτορεπορτάζ