Με τέρμα του Γιάννη Μουξιού στο 81΄ ο Ηρακλής Λάρισας «λύγισε» την αντίσταση της Ποταμιά και έφυγε από το Καρπενήσι νικητής με 1-2.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, έγινε κάτω από ηλιοφάνεια, καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία 200 θεατών.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη μετά την βαριά ήττα στην Αγριά ήταν ανταγωνιστική στο γήπεδό της και προσπάθησε να αυξήσει τη βαθμολογική της συγκομιδή. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο μετά τα μισά του ημιχρόνου ισοφάρισε στο 45΄ με ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Χρήστο Κατσαρή. Στο δεύτερο μέρος «λύγισε» στο 81΄ έχοντας αναγκαστικές αλλαγές και την κόπωση εις βάρος της. Στις καθυστερήσεις του ματς ο Κώστας Ανδρούτσος απέκρουσε πέναλτι του Πέτρου Ψωμολιά.  

Ο Ηρακλής Λάρισας του Χρήστου Χατζηλιάδη επεδίωξε από την αρχή να πάρει τον έλεγχο του ματς και προηγήθηκε στο 24΄με τον Νίκο Ναρίνογλου όταν οι παίκτες έπαιξαν γρήγορα το ελεύθερο λάκτισμα από πλάγια αριστερά, όμως σε κομβικό σημείο επήλθε η ισοφάριση. Παρόλα αυτά είχαν την επιμονή και την υπομονή και στο 81΄ η «χρυσή» αλλαγή ο Ξανθιώτης Γιάννης Μουξιός σκόραρε το νικητήριο τέρμα, αφού είχε δοκάρι στην ίδια φάση. Στο 92΄ ο Πέτρος Ψωμολιάς εκτέλεσε πέναλτι, με τον Κώστα Ανδρούτσο της Ποταμιάς να αποκρούει. Πολλά διαιτητικά παράπονα έχει και σε αυτό το ματς η Λαρισινή ομάδα.

Την επόμενη (5η) αγωνιστική στις 20 Οκτωβρίου η Ποταμιά παίζει εκτός έδρας με τον Αλμυρό, ενώ ο Ηρακλής Λάρισας υποδέχεται την Αταλάντη. Η ομάδα της Λάρισας έφτασε τους 4 βαθμούς, ενώ η Ποταμιά έμεινε στον 1.

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Ανδρούτσος, Μπουμπουρής, Αθανασόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας(55΄ λ.τρ. Ζαραβέλης), Λέρης, Ρόμαν(72΄ Γιαννακόπουλος), Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης(80΄ Μισύρης)


Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Κρίτσας(77΄ Κοντοθανάσης), Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι(64΄ Μουξιός), Νεμπεγλέρας, Χρηστίδης(67΄ Ζαφειρίου), Μανιώτης, Ναρίνογλου, Νάστας, Κακαβίτσης(89΄ Τάρτας)


Διαιτητής: Στέφανος Ξηρογιάννης (ΕΠΣ Βοιωτίας)
1ος Βοηθός: Ιωάννης Τσώνης (ΕΠΣ Βοιωτίας)
2ος Βοηθός: Δημήτριος-Ευφραίμ Ζανιάς (ΕΠΣ Φωκίδας)


Για πλούσιο φωτορεπορτάζ και περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ στο evrytaniasport.gr