Την ήττα με το ευρύ σκορ 5-0 γνώρισε η Λαμία στα Γιάννενα, στο πλαίσιο της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League.

Το σκορ άνοιξε νωρίς για τον ΠΑΣ αφού στο 6’ σε χέρι του Κατσιούλη κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Δημητρέλος κάνοντας το 1-0.

Σουτ του Μάκη στο 10’ μέσα από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λαμίας.
Ο Ζώνιος στο 20’ προσπάθησε αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή να αιφνιδιάσει τον Τρόπουλο όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 26’ σέντρα του Φερεντένου, ο Λάμα την κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ.

Ο ΠΑΣ στο 28' διπλασιάσε τα τέρματα του, όταν ο Δημητρέλος έκανε την μπαλιά στον Φερεντίνο αυτός πήγε να περάσει τον αντίπαλο ο οποίος του έκανε φάουλ με τον διαιτητή να αφήνει σωστά το πλεονέκτημα μιας και η μπάλα έφτασε στον Ζώνιο που πλάσαρε τον Τρόπουλο κάνοντας το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 32΄ με τον Λάμα να δίνει στον Φερεντίνο και αυτός να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Σουτ του Δημητρέλου στο 44’ απέκρουσε ο Τρόπουλος.

Στο 70’ ο Ζώνιος εκτέλεσε κόρνερ και ο Δημητρέλος με κεφαλιά έκανε το 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 87’ ο Φερεντίνος.

ΠΑΣ Γιάννινα
Βρακάς, Μάκης,Ντούκας, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς (76’ Τσέλιος), Λάμα (76’ Τασιούλας), Φερεντίνος, Δημητρέλος (71’ Μπούμπας), Κύρκος (81’ Καφενζής), Ζώνιος (81’ Παπαστράτος).

ΠΑΣ Λαμία 
Τρόπουλος, Λόζος (71’ Κεκετζίδης), Καρακασίδης (71’ Κάντας), Σέντης, Σταθόπουλος (79’ Μπογιατζής), Κατσιούλας, Λαμπρόπουλος (64’Αλιάι), Μπαγινέτας (79’ Τσάρας), Κίβτζα, Αναγνωστόπουλος, Χύσκα.
πηγή: super fm / passports