Τα... μπαμ στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου συνεχίζονται κι αυτή την φορά ήταν η σειρά της Καβάλας! Με γκολ-κεφαλιές του Κουτσούμπα και του Παπαδόπουλου επικράτησε με 2-0 του ΟΦΗ και ενόψει τις ρεβάνς έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Προβάδισμα πρόκρισης από την Καβάλα που επικράτησε στο γήπεδό της με σκορ 2-0 του ΟΦΗ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων. Δύο γκολ με κεφαλιές από Κουτσούμπα και Παπαδόπουλο στον αγώνα.

Ο φιλοξενούμενος ΟΦΗ ξεκίνησε τον αγώνα με κίπερ τον Γουόλι, τετράδα άμυνας με Μπράουν, Νάστο, Μαρινάκη και Κοροβέση, κέντρο με Σταϊκό - Σακόρ και μπροστά τους τον Νεϊρα, άκρα με Βαζ και Τσιλιανίδη και φορ τον Μάνο.

Η γηπεδούχος Καβάλα άρχισε το ματς με Παπαδόπουλο πορτιέρο, άμυνα με Καζαντζίδη, Παπαστεργιανό, Κουτσούμπα και Αρναούτογλου και κέντρο με Θωμαϊδη - Γαβριηλίδη και επιτελικό τον Χαντί. Άκρα με Ορφανίδη - Βόσαχλικ και φορ τον δεύτερο Παπαδόπουλο της 11άδας.

Οι γηπεδούχοι ήταν φανερά ανώτεροι του ΟΦΗ στο πιο μεγάλο μέρος του πρώτου ημιχρόνου. Μόλις στο 6ο λεπτό βρήκαν το γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ, τρεις κεφαλιές και μία στο τέλος που βρήκε δίχτυα από τον Κουτσούμπα με ευθύνη και του κίπερ Γουόλι που δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα εκτός εστίας. Ο ΟΦΗ επιχείρησε να αντιδράσει. Όμως δεν είχε την ανάλογη εικόνα. Σαν να μην έφτανε αυτό αφού η Καβάλα είχε τρεις τουλάχιστον φάσεις με τον φορ Παπαδόπουλο σκόραρε ξανά. Στο 38' με σέντρα Ορφανίδη και κεφαλιά του Βασίλη Παπαδόπουλου τον οποίον έχασαν οι Νάστος και Μπράουν.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί παρουσίασαν πιο βελτιωμένη εικόνα και έφτασαν κοντά στην εστία του Ι. Παπαδόπουλου και με αξιώσεις. Είχαν όμως γενικά λίγες φάσεις και δεν άλλαξε κάτι ούτε δραστικά ούτε ουσιαστικά. Στο 85' υπήρξε χαμένο τετ α τετ από τον Μάνο. Λίγο πριν τελειώσει το ματς βέβαια η Καβάλα είχε μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία με Χαντί και Μαρκόπουλο!

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Γιάννης Παπαδόπουλος, Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Παπαστεριανός, Κουτσούμπας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης (56' Κέθρι), Χαντί, Βόσαχλικ, Λ. Ορφανίδης (73' Μελισσόπουλος) & Βασίλης Παπαδόπουλος (80' Μαρκόπουλος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Μπράουν, Νάστος (64' Κουτρουμπής), Μαρινάκης, Κοροβέσης, Στάικος (59' Φιγκεϊρέδο), Σακόρ, Βαζ (72' Γιαννούλης), Νέιρα, Τσιλιανίδης & Μάνος.

πηγή: gazzetta