Τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή, πέτυχε ο Παμμωλιακός στην έδρα του με σκορ 2-1 επί των Καλυβίων, στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Φθιώτιδας "Άρης Δάρρας".

Την έδρα του με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Κώστα Ζαχαρόπουλου, όπου το γρήγορο τερέν του πλαστικού τάπητα, έδωσε την απαιτούμενη ταχύτητα που χρειάστηκαν οι πράσινοι για να χτυπήσουν από τα πλάγια και στην κόντρα.
Από την άλλη τα Καλύβια παρατάχθηκαν με ελλείψεις, ο Αχιλλέας Καμπάς δεν είχε τις βοήθειες από τον πάγκο και δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ, αν και προηγήθηκαν.

Οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν το ρυθμό τους, όμως με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου τα Καλύβια κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι, χωρίς στη συνέχεια να έχουν κα΄τι αξιοσημείωτο.
Απεναντίας ο Παμμωλιακός, ανέβηκε ψηλά και πίεσε, έχοντας δύο φάσεις που τον σταμάτησαν τα δοκάρια.

Στην επανάληψη το ματς έγινε ροντέο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν αν φέρουν το παιχνίδι στα ίσια κι αυτοί με πέναλτι, πέντε λεπτά από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
Εκεί ήταν που το παιχνίδι άνοιξε, τα Καλύβια προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν, εν αντιθέσει με τον Παμμωλιακό που έπαιξε στην κόντρα και διπλασίασε τα τέρματά του, κάνοντας την ολική ανατροπή.
Στα τελευταία 20 λεπτά υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν των δύο εστιών με κλασικές ευκαιρίες, όπου οι τερματοφύλακες πραγματοποίησαν εκπληκτικές αποκρούσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν σε μια φάση για πέναλτι, ενώ ο διαιτητής έδωσε φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα

Α' ΜΕΡΟΣ

12' Σέντρα του Αναστασίου από δεξιά, κεφαλιά του ανενόχλητου Χαλλή από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
14' Κάθετη μεταβίβαση του Τσιγκόλη στον Χαλλή, θα μπει μέσα στην περιοχή και θα ανατραπεί από τον Κοκονδύνη, πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής.
15' 0-1, με εκτέλεση πέναλτι του Λάγιου.
20' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαναστασίου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά το πλασέ του Χαλαστάνη, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
36' Διαγώνιο σουτ του Αντωνίου, δύσκολα σε κόρνερ ο Μήτσου.
42' Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Παπαναστασίου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Β' ΜΕΡΟΣ

49' Ανατροπή του Παπαναστασίου από τον Σπυριδάκη εντός περιοχής, πέναλτι καταλογίζει ο διαιτητής.
50' 1-1, με εκτέλεση πέναλτι του Παπαναστασίου.
55' Κάθετη μεταβίβαση του Μπράχου στον Χαλαστάνη, το πλασέ μόλις άουτ.
59' Σέντρα του Κολντρέου από δεξιά, δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας ο Χαλαστάνης.
62' 2-1, με πλασέ του Αντωνίου από αριστερά, μετά από κάθετη μεταβίβαση του Γκούρλια στην κόντρα.
73' Εκτέλεση φάουλ του Παπανάγνου, κεφαλιά του Μόσχου, εκπληκτική απόκρουση του Κοκονδύνη.
77' Γύρισμα του Σπυριδάκη, η μπάλα θα ανακοπή από χέρι αμυντικού, φάουλ θα δείξει ο διαιτητής ελάχιστα έξω από την περιοχή, πέναλτι θα ζητήσουν οι φιλοξενούμενοι.
90' Ατομική ενέργεια του Τσάρα από αριστερά, θα μπει μέσα στην περιοχή, στο τετ-α-τετ ο Μήτσου θα πει όχι.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμωλιακός (Κ. Ζαχαρόπουλος)
Κοκονδύνης, Σκόρδας, Χριστοδούλου, Αυγουστάτος, Σταυρόπουλος,
Μπουσδούκος, Χαλαστάνης (60' Γκούρλιας), Παπανικολάου, Αντωνίου (92' Μερσίνι), Παπαναστασίου (85' Τσάρας), Μπράχος (67' Παπαμίχος).

Καλύβια (Αχ. Καμπάς)
Μήτσου, Αναστασίου, Πατσάνι, Σπυριδάκης, Μόσχος,
Παπανάγνος, Χαλλής, Κολντρέου, Λάγιος, Χριστόπουλος, Τσιγκόλης.



Φωτορεπορτάζ