Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας στον 1ο όμιλο το απόγευμα της Κυριακής 13/10 στο γήπεδο του Μώλου, το Ρεγγίνι υποδέχθηκε τον Ελατειακό του οποίου και επικράτησε με σκορ 3-0.

Η πολύ ενισχυμένη από τις μεταγραφές ομάδα του Ρεγγινίου, έδειξε με το καλημέρα τα δόντια της και στην πρεμιέρα φιλοδώρησε με τρία τέρματα τον Ελατειακό στο γήπεδο του Μώλου.

Με την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας να ανήκει στους γηπεδούχους στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, δημιούργησαν ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με ΄πλασέ του Βιολιτζή, μετά από κάθετη μεταβίβαση του Νάσιου.
Επτά λεπτά μετά ήρθε η ώρα του Νάσιου να δράσει και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του και με αυτό το σκορ να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν ακριβώς το ίδιο και σχεδόν δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κωστάκος πέτυχε και τρίτο τέρμα.

Αναλυτικά

10' 1-0, Βιολιτζής
37' 2-0, Νάσιος
55' 3-0, Κωστάκος

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αναγνώστου με βοηθούς τους Αδάμ και Φαρμάκη.




Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

ΣΑΜΕ Ρεγγίνι (Γ. Νικολάου)
Κουρκουλιώτης, Πουγκακιώτης, Δημητρακάκης (55' Τρίγκας), Χουλιάρας, Μπερτάνος Ε,
Νικολάου, Τσάνα, Κουκοφίκης, Νάσιος Δ, Βιολιτζής (60' Νάσιος Δ.), Κωστάκος (85' Μπουγιουκλής).

ΕλατειακόςΠολυχρόνης (46' Θοεδώρου), Τσιάμης Α, Τσιώπος (58' Τσιτζιλώνης), Τσιάμης Χ, Καραγεώργος  (88' Ντάλας Ε), Βλάχος, Μπαλατσούκας, Οικονόμου, Λιγνός (81' Ντάλας Π), Τσέτσο, Σύλλας.