Το απόγευμα της Τετάρτης 23/10 στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης ο Ολυμπιακός Λαμίας  αντιμετώπισε την Αταλάντη σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της α' φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Φθιώτιδας "Παρασκευάς Αντωνίου". 

Το συγκρότημα του Μάκη Ζαχαρόπουλου νίκησε με σκορ 3-1 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού εν όψει της ρεβάνς στην Αταλάντη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης με το Δημητρέλη με σουτ μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση. Η Αταλάντη πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Στο 32΄ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τζιβελέκη από το Μάγιο. Την εκτέλεση της ανέλαβε ο Δήμος ο οποίος νίκησε τον Ντούλα για το 1-1. 

Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Δήμου για το 1-2. Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Αυτή που το κατάφερε ήταν η Αταλάντη στο 84΄ με πλασέ του Δουβάρα από κοντά για το τελικό 1-3.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Νίκος Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Καρανικόλα και Κουτσόβουλο.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:

Ολυμπιακός Λαμίας (Γ. Αποστόλου): Ντούλας, Αποστόλου (66' Κυριακίδης), Κάντζαρης, Μάγιος, Λέντας (56' Γιώτης Γ.), Παπαϊωάννου Γ. (61' Λύρος), Καμίδης, Σαϊτης (57' Γιώτης Αθ.), Δημητρέλης, Ευαγγελόπουλος, Παπαϊωάννου  Χρ.


Αταλάντη (Μ. Ζαχαρόπουλος): Γιοβάς, Τσανούλας, Σακκάς, Σαλιάι, Πάππος (46' Ζυγογιάννης), Τσακανίκας, Λαμπρόπουλος, Μαλισσόβας (46' Λυτάκης), Τζιβελέκης (46' Δουβάρας),  Δήμος (61' Αργυρίου), Ντζιος.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: